AVDAN indgår aftale med Zoom
Hjem VIRKSOMHED AVDAN indgår en aftale med Zoom

AVDAN indgår en aftale med Zoom

Af Redaktionen

Nu er AVDAN, der leverer  professionelt AV-udstyr og -løsninger, klar med certificerede medarbejdere til Zoom-platformen.

Det gør det nemt for virksomheder og offentlige institutioner at få lokal kundeservice til Zoom-platformen.

Nu bliver Zoom-platform tilgængelig gennem AVDAN, der leverer professionelt AV-udstyr og -løsninger. Det sker efter, at AVDAN og Zoom har indgået en aftale.

”Vi er glade for, at vi har indgået en aftale med AVDAN, og vi ser meget frem til samarbejdet. Zoom-platformen kombineret med AVDANs ekspertise med at rådgive, udvikle og implementere skræddersyede løninger vil uden tvivl skabe stor værdi for både private virksomheder og offentlige institutioner,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Zoom har et omfattende udvalg af produkter, der gør det lettere for virksomheder at øge produktiviteten, strømline kommunikationen mellem kolleger og samarbejdspartnere og opnå en større kundetilfredshed og -oplevelse. Teknologien er både intuitiv og brugervenlig.

AVDAN indgår aftale med Zoom”Vi har hidtil haft fokus på direkte salg, og det har vi haft stor succes med. Nu er vores aftryk i markedet så stort, at vi med fordel kan styrke kunderelationerne ved at have kompetente forhandlere, der kan tilbyde Zoom-platformen,” siger Ole Mygind, Zoom.

Zoom-platformen har hurtigt udviklet sig fra at være en online mødeapp til nu at være en omfattende samarbejds- og kommunikationsplatform med fx indbyggede video- og rumfunktioner, der skaber nye muligheder for samarbejde og kundeinteraktioner.

Udover at forbedre kunderelationerne og -oplevelsen har Zoom også lanceret flere nye funktioner. Senest har Zoom lanceret Zoom IQ, der via kunstig intelligens blandt andet gør det muligt for brugerne at få et referat af et møde eller af beskederne i en chattråd, organisere ideer, udarbejde indhold til chats, e-mails, tekst til præsentationer og mødeagendaer. Desuden kan Zoom IQ hurtigt give Zoom-brugerne adgang til relevante mødeoplysninger ved at udarbejde kapitler, højdepunkter og takeaways fra møder, der er blevet afholdt på Zoom-platformen. Zoom IQ gør det også muligt for salgsmedarbejdere at få indsigt i kundeinteraktioner og gennem AI-teknologien få anbefalinger, der kan forbedre salgstilgangen og kundeoplevelsen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>