Freetrailer og jem & fix indgår samarbejde
Hjem VIRKSOMHED Freetrailer og jem & fix indgår et nyt partnerskab

Freetrailer og jem & fix indgår et nyt partnerskab

Af Redaktionen

Lavprisbyggemarkedet jem & fix indleder et samarbejde med Freetrailer.

Til at starte med tæller aftalen 126 jem & fix-byggemarkeder i Danmark. I alt stilles minimum 460 nye trailere til rådighed.

Efter en tur i det lokale lavprisbyggemarked kan det være svært at få plads til både byggematerialer, havemøbler og boligtilbehør i bilen. Derfor har jem & fix indgået et nyt partnerskab med Freetrailer. Aftalen betyder, at kunderne nu frit kan låne en trailer, uanset om de har handlet i den lokale butik eller ej. jem & fix’ nuværende trailerudlån har kun været tilgængeligt for kunder, der havde foretaget et køb hos jem & fix.

Med Freetrailer-løsningen får jem & fix adgang til Freetrailers bookingplatform, der har mere end 1 million årlige besøgende. Dette åbner op for en bred målgruppe, der bliver introduceret til jem & fix-butikkerne.

Den langvarige samarbejdsaftale mellem de to parter indebærer, at jem & fix’ eksisterende flåde af trailere i efteråret 2023 udskiftes med åbne og lukkede trailere. jem & fix’ kunder får samtidig nem adgang til at reservere en trailer på forhånd via Freetrailers onlineplatform og selvbetjeningsapp. En platform, der i dag benyttes af mere end 1 million brugere på tværs af Danmark, Sverige og Norge.

– Vi har en klar ambition om løbende at styrke vores servicetilbud over for vores kunder. Vi får nu digitaliseret vores trailerudlejning med Freetrailer-konceptet, hvilket giver en bedre kundeoplevelse. Løsningen er nem for vores kunder at benytte, og Freetrailer har med deres erfaring samt store kundefokus i mere end 17 år vist, at de er den rette partner, siger Kell Fogh, der er udviklingschef i jem & fix.

Freetrailer og jem & fix indgår samarbejde

Lavprisbyggemarkedet jem & fix indleder et samarbejde med Freetrailer. Til at starte med tæller aftalen 126 jem & fix-byggemarkeder i Danmark. I alt stilles minimum 460 nye trailere til rådighed. Foto: PR.

– Via partnerskabet med jem & fix får vi nu en langt større lokal tilstedeværelse i Danmark. Det er vores ambition i Freetrailer løbende at udbygge vores netværk af trailere, så vores brugere kan låne en trailer i deres lokalområde. Vores erfaring er, at de mange trailere ved jem & fix vil blive brugt flittigt af både jem & fix’ kunder samt beboere i lokalområdet. Flere og flere ser idéen i at låne en trailer frem for selv at eje en, som blot står og fylder i carporten.

Vi ser jem & fix som en meget stærk partner, der ligesom Freetrailer har store ambitioner for vækst i Skandinavien,udtaler Nicolai Frisch Erichsen, CEO i Freetrailer Group.

For jem & fix rummer aftalen en anden strategisk vigtig fordel

– Ud over at højne vores kundeservice kan vi med de mange trailere styrke og udbygge vores synlighed i lokalområdet. Helt konkret betyder det, at vi nu får en unik mulighed for at give vores branding- og markedsføringsindsats endnu mere slagkraft. Med de rullende reklamer, som trailerne er, får vi vores budskaber ud på vejene i og omkring de byer, hvor vi i dag har vores byggemarkeder, siger Kell Fogh.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>