Høj sikkerhed med avanceret adgangskontrol i nutidens sundhedsfaciliteter
Hjem SIKKERHED Høj sikkerhed med avanceret adgangskontrol i nutidens sundhedsfaciliteter

Høj sikkerhed med avanceret adgangskontrol i nutidens sundhedsfaciliteter

Af Redaktionen

Sundhedssektoren har igennem de seneste år stået overfor flere udfordringer, der har gjort, at de på flere måder har måtte nytænke deres procedurer for smitteforebyggelse og sikkerhed.

Og ligesom på så mange andre områder, så er det ny teknologi, der har drevet transformationen.

Et område, der væsentligt har påvirket denne digitale transformation, er indførelsen af moderne elektroniske adgangskontrolsystemer. Disse systemer kontrollerer ikke kun, hvem der kan komme ind og ud af en bygning, men fungerer som multifunktionelle værktøjer til facilitetsstyring, der strømliner driften, styrker sikkerheden og sikrer compliance. Nutidens adgangskontrolplatforme skaber sikrere og mere effektive patient- og arbejdsmiljøer og er i dag på mange måder en helt essentiel del af en velfungerende sundhedsfacilitet.

Der er flere systemer på markedet og kravene er høje. En god adgangsløsning skal i dag både kunne understøtte forebyggelse af smittespredning, beskytte persondata, tale sammen med andre administrationssystemer og meget mere.

Forebyg smittespredning med innovativ BioCote teknologi

BioCote er en af de markedsledende leverandører af antimikrobiel teknologi. BioCote antimikrobiel belægning sikrer en ren og hygiejnisk berøringsflade, hvilket reducerer risikoen for smittespredning markant. Det virker ved at binde sig til mikrober og beskadige deres celler på en række måder, så deres normale funktioner forstyrres, og de forhindres i at formere sig.

Med BioCote overfladen på dørlåse i bygninger opnår man en holdbar løsning, der bevarer sin antimikrobielle ydeevne i hele produkternes forventede levetid. En revolutionerende teknologi til sundhedsfaciliteter, hvor infektionskontrol er en topprioritet.

EN-godkendelse og ISO-certificering

En anden vigtig faktor for en god adgangsløsning er godkendte og gennemtestede låse og systemer, inkluderet certificering for brand og sikkerhed. Låsene skal kunne modstå ekstreme temperaturer og forhindre spredning af ild og røg i tilfælde af brand. Derudover skal det med den elektroniske adgangsstyring være muligt at kontrollere sikkerhedszoner og nødudgange, så mennesker og værdier beskyttes så effektivt som muligt. Administratorer for sundhedsfaciliteter skal have ro i sindet ved at vide, at deres faciliteter er beskyttet mod både uforudsete hændelser og sikkerhedsrisici.

Fleksible og skalerbare platforme

Et godt adgangssystem er en investering, som også skal være fleksibelt nok til at det løbende kan “vokse” med faciliteten. Her er et stigende krav, at systemet skal kunne integreres med andre administrationssystemer for en så flydende og effektiv brug som muligt.

Et effektivt miljø på flere områder

For at skabe et effektivt sundhedsmiljø er det essentielt at integrere andre teknologiske løsninger, såsom smarte skabslåse og automatiserede besøgsregistreringssystemer, der kan optimere både sikkerhed og funktionalitet. Disse teknologier kan bidrage til en mere strømlinet drift ved at sikre nem og sikker adgang til medicinsk udstyr, personlige ejendele, samt holde styr på personale og besøgende i realtid.

En løsning, der lever op til det hele

Med adgangskontrol fra Salto Systems får du løsninger, der er skræddersyet til at imødekomme behovene i sundhedssektoren. Med et fokus på sikkerhed, hygiejne og effektivitet, leverer Salto Systems avancerede adgangskontrolsystemer, der sikrer, at sundhedsfaciliteter kan opretholde en høj standard for beskyttelse af personale, patienter og ejendele.

  • BioCote – I næsten et årti har Salto Systems samarbejdet med BioCote og har indarbejdet antimikrobiel sølv-ion-teknologi i overfladen på sortimentet af smarte elektroniske låse, elektroniske cylindre, skabslåse, væglæsere og hardware.
  • EN-godkendte produkter – Flere af Salto Systems’ produkter er desuden EN-godkendte, hvilket betyder, at de opfylder de strenge krav til brand, sikkerhed og flugtveje. Saltos NEO-cylinder er EN 15684 certificeret og XS4 Original+ er EN 179, EN 1634-1 og EN 15269-3 certificeret.
  • ISO-certificering – Salto er desuden ISO 9001, ISO 14001 og ISO 27001 certificeret. Disse certificeringer sikrer, at produkterne lever op til de høje internationale standarder, hvilket understøtter en bæredygtig og sikker drift. Alle Saltos produkter er udviklet i Europa.
Tilpasningsbare platforme med mulighed for integration

Saltos platforme til adgangskontrol er fleksible og kan tilpasses til forskellige behov, bl.a. kan de skaleres op eller ned afhængigt af facilitetsstørrelse og krav. Platformene er kompatible med førende sikkerhedsstyringssystemer som Siemens SiPass, Nedap AEOS, ICT og Aritech m.fl., hvilket sikrer en problemfri integration og optimal sikkerhedshåndtering.

Salto har et bredt udvalg af Gantner skabslåse, som er nemme at integrere og tilbyder høj sikkerhed og fleksibilitet til en lang række skabe ved hjælp af en mobil app eller et kort. Disse låse beskytter medicinsk udstyr og personlige ejendele og gør det muligt at følge, hvem der har åbnet skabene og hvornår.

Høj sikkerhed med avanceret adgangskontrol i nutidens sundhedsfaciliteter

BlueEntrance Space tilbyder en alt-i-en løsning til visitor ID og adgangsstyring, som digitaliserer og automatiserer personale- og gæsteadministration gennem digital forhåndsregistrering, kontaktløs check-in/check-out via selvbetjeningskiosker og realtidsrapportering. Dette sikrer effektiv administration, samtidig med at det skaber tryghed og sikkerhed.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan avanceret adgangskontrol kan forbedre sikkerheden og effektiviteten i sundhedsfaciliteter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>