Intelligent hygiejne på badeværelset
Hjem NYE PRODUKTER Intelligent hygiejne på badeværelset

Intelligent hygiejne på badeværelset

Af Redaktionen

GROHEs nye showertoilet, Sensia Pro, er rengøringsvenligt, praktisk at bruge og sætter nye standarder for hygiejnen på badeværelset.

De japansk inspirerede showertoiletter, der kombinerer funktionerne fra et toilet med bekvemmeligheden fra et bidet, bliver stadig mere populære i Europa.

Det kan også mærkes her i Danmark, hvor GROHE netop har introduceret det nyeste produkt i virksomhedens showertoilet-sortiment, Sensia Pro.

Avanceret hygiejneoplevelse og høj komfort kombineret med et funktionelt, minimalistisk design har været i fokus ved udviklingen af Sensia Pro. Toilettet er let at bruge, meget rengøringsvenligt og giver brugerne en unik hygiejneoplevelse.

Kan tilpasses individuelle behov

Sensia Pro kan betjenes med en fjernbetjening, hvor man kan indkode forskellige brugerprofiler. For at imødekomme individuelle behov kan både vandtemperatur og de to brusearme desuden justeres efter individuelle præferencer. Og Lady Shower funktionens justerbare spray- og temperaturindstillinger giver en skånsom rengøringsoplevelse med yderligere komfort til den feminine pleje. Efter hvert skyl rengør dyserne sig selv med frisk vand. Med en integreret tørrefunktion er showertoilettet også en alternativ løsning til toiletpapir, som reducerer papiraffald og øger den personlige komfort yderligere.

Intelligent hygiejne på badeværelsetHygiejnisk design

Hygiejne er også en vigtig faktor, når det kommer til toilettets konstruktion. Kummen er uden kant, hvilket minimerer ophobning af bakterier, og den er forsynet med en keramisk belægning med antibakteriel effekt, som samtidig afviser snavs og kalkaflejringer. For effektiv rengøring anvender GROHE Triple Vortex-skyl med tre vandudløb til at skabe en kraftfuld hvirvel. GROHE Sensia Pro er udstyret med en automatisk åbnings- og lukningsfunktion til sædet og låget, hvilket styrker hygiejnen yderligere. Derudover har showertoilettet en natlampe til at hjælpe brugerne med at finde vej sikkert i mørket om natten.

Alle disse funktioner er integreret i et moderne design med enkle linjer, hvilket gør det muligt for GROHE Sensia Pro at hæve standarden i ethvert badeværelse.

 

GROHE er et førende brand inden for armaturer til køkkener og komplette løsninger til badeværelser. GROHE har over 7.200 ansatte bl.a. på salgskontoret i Danmark, der også huser hovedsædet for Norden og Baltikum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>