Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerne
Hjem NYE PRODUKTER Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerne

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerne

Af Redaktionen

Små, transportable højttalere – SRS-XB32, XB22, XB12

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerneGiv festen et boost

Nyd fantastisk lyd og dans til de blinkende lys overalt med de transportable højttalere SRS-XB12SRS-XB22 og SRS-XB32, som med deres kompakte størrelser er nemme at have med overalt. Med LIVE SOUND-funktionen, kan du nyde en tredimensionel musikoplevelse, som skaber festivalstemning uanset hvor du befinder dig.

Alle højttalere har en lang batterilevetid, så at festen kan fortsætte til den lyse morgen. XB32 har op til 24 timers batteritid og kan endda også oplade din smartphone. XB22 har henholdsvis 12 timer, og XB12 har op til 16 timers batterilevetid. De er alle vand- og støvtætte og XB22 og XB32 er også stødtætte, så de kan holde til selv den vildeste fest.

Priser og tilgængelighed

SRS-XB12 vil være i butikkerne fra maj 2019 til en vejl. udsalgspris på 500 kr.

SRS-XB22 vil være i butikkerne fra maj 2019 til en vejl. udsalgspris på 900 kr. (fås i farverne rød, blå, grøn, sort og grå)

SRS-XB32 vil være i butikkerne fra maj 2019 til en vejl. udsalgspris på 1.300 kr. (fås i farverne rød, blå, grøn, sort og grå)

Højttaleren til årets sommer- og studenterfester – GTK-XB72

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerneGør sommerfesten uforglemmelig

Med en kombination af dyb, kraftfuld baslyd og pulserende LED-lys tager GTK-XB72 festen til det næste niveau. Den har et transportabelt og kompakt design med håndtag, så festen kan tages med overalt. Lys- og lydeffekterne gør din fest endnu sjovere, og du finder en række af forskellige festfunktioner såsom bevægelsesstyring og interaktive festlyseffekter via Fiestable-app’en.

Tilslut din smartphone eller USB-enhed for at afspille din favorit spilleliste og brug Sony Music Center app’en for at styre musikken direkte – din enhed vil blive opladt samtidigt så festen kan vare ved.

Pris og tilgængelighed

GTK-XB72 findes allerede i butikkerne til en vejl. udsalgspris på 3.000 kr.

Prisvindende hovedtelefoner til rejsen – WH-1000XM3

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerneOplev et nyt niveau af stilhed

WH-1000XM3 er hyldet for sit niveau af støjeliminering, og er den ultimative rejsepartner til både de kortere og de længere rejser.

WH-1000XM3 tilpasser sig automatisk det, du gør. Hvad end du rejser, går eller står så justeres indstillinger for den omgivende lyd. De er særligt ideelle til flyrejsen, da den indbyggede Atmospheric Optimizing-funktion tilpasser støjelimineringen specifikt til den højde, du befinder dig i.
På WH-1000XM3 fungerer den højre side som et touch panel, hvorpå du kan skrue op og ned, køre frem og tilbage mellem sangene, og du kan endda besvare telefonopkald, så du ikke behøver at finde telefonen frem.

WH-1000XM3 har hele 30-timers batteritid medbåde støjeliminering og Bluetooth slået til, og de har derudover en forbedret Quick Charge-funktion, der giver 5 timers trådløs afspilning med blot 10 minutters opladning.

Pris og tilgængelighed

WH-1000XM3 findes allerede i butikkerne til en vejl. udsalgspris på 2.800 kr.

Ny design-højttaler – LSPX-S2 glashøjttaler

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerneKlare toner og behagelig belysning

Glashøjttaleren er en blanding mellem en højttaler og en lampe, der giver krystalklar lyd i din dagligstue uden at du behøver gå på kompromis med indretningsstilen.

Højttaleren er Wi-Fi og BLUETOOTH-kompatibel med 8 timers batterilevetid. Belysningen kan indstilles på et af de 32 forskellige trin for lysstyrke, eller som et blafrende stearinlys for at skabe en romantisk stemning. Spotify kan streames direkte via højttaleren og med Push & Play-funktionen kan du starte det senest afspillede nummer fra Spotify via ét enkelt tryk på knappen.

Pris og tilgængelighed

LSPX-S2vil være i butikkerne fra slutningen af maj 2019 til en vejl. udsalgspris på 4.500 kr.

Trådløs højttaler til sommerens festivaler – GTK-PG10

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerneUdendørs eller indendørs – du vælger selv

Den perfekte højttaler til din festivallejr med et dryptæt toppanel og indbyggede kopholdere.
GTK-PG10 er perfekt til udendørs brug hvad end det er picnic, camping, havefest eller festival.

GTK-PG10 leverer stor og kraftfuld lyd og med det indbyggede, genopladelige batteri kan du feste i op til 13 timer uden at bekymre dig om manglende stikkontakter.

Pris og tilgængelighed

GTK-PG10 findes allerede i butikkerne til en vejl. udsalgspris på 2.400 kr.

Kraftfuld lyd fra alle sider – HT-X8500 Dolby Atmos soundbar med indbygget subwoofer

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerneOplev biograflignende tredimensionel surroundlyd i din egen stue

HT-X8500 er en 2.1-kanals soundbar med indbygget subwoofer, så du bare skal finde plads til en enkelt soundbar med et elegant og minimalistisk design.

Soundbaren kan tilsluttes via Bluetooth, så den fremstår stilren og enkel uden for mange ledninger. HT-X8500 har Dolby Atmos , der forvandler din stue tilen hjemmebiografmed kraftig, tredimensionel lyd strømmende fra alle vinkler både over og omkring dig, så du bliver omsluttet af lyd.

Pris og tilgængelighed

HT-X8500 findes allerede i butikkerne til en vejl. udsalgspris på 4.000 kr.

Moderne pladespiller – PS-LX310BT pladespiller med Bluetooth

Årets forår- og sommernyheder fra Sony er nu i butikkerneGenskab den klassiske vinyloplevelse – helt trådløst

Pladespilleren kombinerer den autentiske vinyl-lydkvalitet med fleksibiliteten i både at kunne forbinde kablede og trådløse enheder. Så snart du trykker på afspil, vil musikken automatisk blive afspillet fra den sidst parrede enhed.

Pladespilleren er i et minimalistisk og elegant design i høj kvalitet, hvilket sikrer en stabil of afbalanceret lydoplevelse. Den aluminiumstøbte plade skaber en fremragende lydbalance, og den nydesignede tonearm øger lydstabiliteten.

Pris og tilgængelighed

PS-LX310BT findes allerede i butikkerne til en vejl. udsalgspris på 2.000 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>