SynergyXR og Apple Vision Pro som skabt for hinanden
Hjem NYE PRODUKTER SynergyXR og Apple Vision Pro som skabt for hinanden

SynergyXR og Apple Vision Pro som skabt for hinanden

Af Redaktionen

Den Aarhusianske tech-virksomhed SynergyXR, som specialiserer sig inden for Fully Immersive Technology, bliver nu også pionerer inden for Spatial Computing med integrationen af den nye Apple Vision Pro.

SynergyXR og Apple Vision Pro er som skabt for hinanden og genopfinder, hvordan virksomheder fx bruger Virtual reality.

En ny æra for Fully Immersive Technology

SynergyXR, en ledende spiller inden for såkaldt Fully Immersive Technology – herunder Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) – styrker sin position i markedet med lanceringen af Apple’s Vision Pro.

SynergyXR’s platform udnytter nemlig de avancerede funktioner i Apple Vision Pro, og lanceringen indleder således en ny æra for digital interaktion som nu både bliver mere tilgængelighed, effektiv og værdiskabende.

SynergyXR og Apple Vision Pro som skabt for hinanden“Apple Vision Pro er som skabt for SynergyXR, fordi brugere nu kan interagere med virtuelle objekter med hænder, stemme og endog bare ved at se på dem. Det gør oplevelsen mere naturlig, og sammen med vores platforms interaktionsmuligheder og fotorealistiske visuelle effekter forbedres brugeroplevelsen inden for fx VR og XR signifikant”, fortæller Sune Wolff, CTO og SynergyXR-medstifter.

Unik integration som sætter nye standarder

Apple Vision Pro er et nyt device inden for en ny gren af Fully Immersive Technology – Spatial Computing, og SynergyXR har naturligvis sikret understøttelse af platformen fra dag ét.

Der er nemlig stor efterspørgsel fra virksomheder på denne type teknologi. En teknologi som fundamentalt kan styrke, hvordan virksomheder oplever og bruger fx VR og AR til træning og kundeinteraktioner.

“Vi har sikret, at der er fuld integration på vores platform med Apple Vision Pro fra dag ét. Vi mener nemlig, at den vil sætte nye standarder inden for industriel innovation og samarbejde, og at virksomheder inden fx energisektoren og fremstillingssektoren kan drage nytte af integrationen til at styrke såvel træning, onboarding, sikkerhed som produktion. Vi er kort sagt begejstrede for at pionere denne løsning”, tilføjer Sune Wolff.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>