Veeam lancerer Cyber Secure-program til at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod ransomware-angreb
Hjem SIKKERHED Veeam lancerer Cyber Secure-program til at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod ransomware-angreb

Veeam lancerer Cyber Secure-program til at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod ransomware-angreb

Af Redaktionen

Nyt Veeam-program er det mest omfattende af slagsen inden for cybersikkerhed, og inkluderer support før, under og efter et angreb samt fem millioner dollars i ransomware-erstatning for Veeams kunder. 

Veeam Software, der er ledende på markedet inden for databeskyttelse og genoprettelse fra ransomware, præsenterer i dag det nye Veeam Cyber Secure Program, som kombinerer Veeams teknologi med et team af eksperter for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod ransomware.

Det nye program tilbyder support før et potentielt angreb, herunder hjælp til implementering og kvartalsvise sikkerhedsvurderinger. Når der sker et angreb, sættes kunderne i forbindelse med Veeams dedikerede Ransomware Response Team for at sikre hurtig genopretning. Cyber Secure giver altså kunderne vished om, at de er klar og forberedte, hvis de rammes af et cyberangreb.

“I vores seneste Veeam Data Protection Report kan vi se, at 76% af organisationerne blev angrebet mindst én gang i løbet af de seneste 12 måneder, og 26% af dem rapporterede om angreb mindst fire gange. Genopretning er stadig en stor bekymring, da kun 13% tror, de kan opnå en succesfuld genopretning.”

“Med det nye Veeam Cyber Secure Program sikrer vi, at kunderne er forberedt på enhver cybertrussel, og kan komme sig så hurtigt som muligt, hvis de skulle blive udsat for et angreb. Det nye program er designet til at sikre, at kunderne følger best practices for databeskyttelse med Veeam-løsninger, hvilket ikke blot gør det muligt for dem at kunne genoprette sig efter et angreb eller datatab, men faktisk at komme stærkere tilbage. Ved at tilbyde hurtig genopretning efter et angreb, kan vores kunder holde deres forretning kørende uden afbrydelser,” siger John Jester, Chief Revenue Officer (CRO) hos Veeam.

Veeam lancerer Cyber Secure-program til at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod ransomware-angrebVeeam Cyber Secure-programmet omfatter tjenester til genopretning efter angreb, såsom avanceret onboarding og hjælp til design og implementering. Under et cyberangreb har kunderne adgang til en dedikeret Support Account Manager og Ransomware Response Team med 30-minutters service level agreements (SLA’er).

Med Veeam Cyber Secure-programmet er virksomhederne klar til det næste cyberangreb, velvidende, at deres sikkerhedskopier er pålidelige og klar til hurtig genopretning.

Det nye program indeholder tre nøglekomponenter:

  • Tillid og sikkerhed: Dedikeret hjælp til ‘best practices’ i sikkert at implementere Veeams løsninger efter de bedste sikkerhedsstandarder. Kunderne modtager avanceret ‘seven-phase onboarding-support’ og kvartalsvise sikkerhedsvurderinger udført af Veeam-eksperter.
  • Omfattende support under cyberangreb: Når et ransomware-angreb eller et cyberangreb  opstår, er Veeams Ransomware SWAT-team (genoprettelseseksperter) tilgængelige 24/7 med prioriterede 30-minutters SLA’er og klar til akut krisehjælp. Kunderne har adgang til en dedikeret Support Account Manager (SAM) samt specialiserede senior support-ingeniører.
  • Finansiel beskyttelse: Veeam tilbyder virksomheder en hurtig genopretning fra pålidelige sikkerhedskopierede data, da de højeste sikkerhedsstandarder er på plads, samt Veeam Ransomware Recovery Warranty – op til 5 millioner USD i erstatning for udgifter til dataoprettelse ved et verificeret angreb.

Veeam fikmere end 4.600 nye kunder i 2023, hvilket bidrog til, at Veeam opnåede mere end 1 milliard USD i ARR for femte år i træk (2019-2023).

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>