Bolt stopper udlejning af løbehjul under Distortion grundet sikkerhedshensyn
Hjem SIKKERHED Bolt stopper udlejning af løbehjul under Distortion grundet sikkerhedshensyn i København

Bolt stopper udlejning af løbehjul under Distortion grundet sikkerhedshensyn i København

Af Redaktionen

Bolt har i anledning af den populære gadefestival Distortion i København valgt at indføre såkaldte no-go zoner, der forhindrer kørsel og parkering i relevante bydele, de dage, hvor der afholdes gadefest.

Samtidig stopper Bolt af sikkerhedsmæssige årsager med udlejning af elløbehjul om natten under festivalen.

Distortion-festivalen løber af stablen fra i dag og helt frem til den 5. juni, og vil traditionen tro blive et tilløbsstykke blandt unge og byde på gadefester i de københavnske bykvarterer.

Alkohol, trængsel og elløbehjul er dog ikke den bedste kombination. Og derfor har Bolt valgt at indføre såkaldte no-go zoner, der forhindre brugere i at køre og parkere Bolts elløbehjul i de bydele, hvor der er fest. Det drejer sig om hhv. Vesterbro, Langebro/Inderhavnen, Vesterbrogade/Rådhuspladsen og Reffen.

Bolt lukker i perioden samtidig ned for udlejning af elløbehjul om natten fra 00.00 – 05.00, for at forebygge alkoholpåvirkede-kørsler og i værste fald ulykker.

Bolt stopper udlejning af løbehjul under Distortion grundet sikkerhedshensyn

“Sikkerhed er en topprioritet for Bolt, og vi synes ikke, at elløbehjul og gadefester er foreneligt. Vi har derfor valgt at tage en række sikkerhedshensyn og -forbehold, der samtidig giver mere plads til, at gæster og de mange arrangører kan få en god oplevelse. Vi ønsker alle en rigtig god festival”, siger Alexander Liljeblad, chef for Bolts elløbehjuls-service i Danmark.

Bolts elløbehjul vil fortsat være tilgængelige i de områder af byen, hvor der ikke er gadefest.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>