Unit4 køber en global danske leverandør Scanmarket
Hjem TELEKOMMUNIKATION Unit4 køber en global danske leverandør Scanmarket

Unit4 køber en global danske leverandør Scanmarket

Af Redaktionen

Kombinationen vil levere en komplet Source-to-Pay indkøbsrejse skræddersyet til behovene hos midmarket organisationer.

 Unit4, der er førende inden for enterprise cloud-applikationer til midmarket organisationer, har i dag indgået en endelig aftale om at erhverve Scanmarket, en global leverandør af cloud Source-to-Contract-software.

Med Scanmarket, en privatejet virksomhed grundlagt i 1999 og med hovedkontor i Danmark, vil Unit4 nu være i stand til at give organisationer en samlet Source-to-Pay-rejse, der bygger på dets eksisterende ERP og Procure-to-Pay (P2P) tilbud.

Scanmarkets suite af løsninger udvider Unit4s transaktionsindkøbsfunktionalitet (P2P), hvor opkøbet bringer yderligere muligheder inden for strategisk indkøb, herunder sourcing, forbrugsanalyse, leverandørstyring og kontraktlivscyklusstyring. Kunderne omfatter Emirates Flight Catering, NatWest, ISS Facility Services, MacMillan Cancer Support og Kärcher.

Efterhånden som CFO’ens kontor har bevæget sig ud over backoffice på grund af udvidelsen af funktionelle kompetencer, øgede krav til analyse og planlægning og evnen til at drive større forretningsværdi, giver procesautomatisering og datadrevet indsigt yderligere kontrol og forståelse af virksomhedens drift . Dette sker med henblik på at optimere ressourcer, levere større medarbejdereffektivitet og -tilfredshed gennem intuitiv, specialbygget teknologi og fremme ydeevneoptimering.

Ud over at understøtte Unit4s vækstambitioner, markerer denne aftale en betydelig investering i virksomhedens ERP-løsning og vil gøre det muligt for kunderne at få dybere indsigt i deres forbrug, at administrere leverandører og kontrakter bedre og realisere besparelser på indkøb, med en forbedret kundeoplevelse.

Mike Ettling, CEO, Unit4, udtaler: “Vi er glade for at have tilføjet Scanmarket til Unit4-porteføljen. Deres markedsledende globale strategiske indkøbsmuligheder og cloud-baserede løsninger har tillid til af 324 kunder på tværs af mere end 85 lande og har modtaget stærk anerkendelse fra brancheanalytikere, såsom Gartner, Info-Tech Research Group og SpendMatters. Ud over en god teknologisk pasform er begge organisationer kulturelt ens, idet vi har udviklet vores løsninger med brugere og mennesker i centrum af det, vi gør, så vi er glade for at byde Scanmarket-teamet velkommen til Unit4.”

Betina Nygaard, adm. direktør for Scanmarket tilføjede: “Scanmarket handler om mennesker, så da man overvejede denne handel, var det af største vigtighed at finde en køber, der er et kulturelt match. Fokus på mennesket er også nøglen hos Unit4, og ikke nok med det, så deler virksomheden vores kerneværdier.

Unit4 køber en global danske leverandør ScanmarketVores team har været grundlæggende for at få os til, hvor vi er i dag, og Unit4 anerkender tydeligt vores kollegaers kvalitet og kompetencer. Derudover er begge virksomheder fokuseret på digitalisering og, for Scanmarkets tilfælde, centreret om at transformere indkøbsfunktionen gennem de bedste kilde-til-kontrakt-kapaciteter, mens de effektivt håndterer styring, risiko og compliance. Kombinationen af ​​Unit4 og Scanmarket vil levere en omfattende Source-to-Pay-løsning og tilføre merværdi for midmarket- og virksomhedsorganisationer på tværs af både upstream og downstream indkøb.”

Betingelserne for aftalen er ikke offentliggjort.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>