Poly gør hybridarbejde problemfrit i alle størrelser mødelokaler
Hjem AI Poly gør hybridarbejde problemfrit i både små og store mødelokaler

Poly gør hybridarbejde problemfrit i både små og store mødelokaler

Af Redaktionen

–Den globale kommunikationsvirksomhed, Poly, lancerer opdaterede Poly Room-løsninger til Microsoft Teams Rooms.

Den nye serie af Poly Studio Kits giver førsteklasses lyd og billede i både små og store mødelokaler.

Udstyret er nemt at installere, og der er lagt vægt på at optimere lydgengivelsen og kameraets måde at vise mødedeltagerne. Med speaker-tracking og optimeret framing-technology sikres en høj kvalitet via Microsoft Teams Rooms på Windows, som kan kombineres med nye konference-pc’er fra Dell- eller Lenovo.

“I dag kan møder afholdes overalt – fra konferencelokaler til Poly gør hybridarbejde problemfrit i både små og store mødelokalerog alt derimellem. Folk ønsker ligeværdige og konsistente videomøder, uanset hvor de er,” siger Laura Marx, Vice President, Global Alliance and Product Marketing, Poly. “Poly DirectorAI-teknologi skaber gode rammer for at deltage i møderne, så alle, der ikke er fysisk tilstede i rummet, også kan være med i samtalen.”

Poly gør hybridarbejde problemfrit i alle størrelser mødelokaler

“Behovet på arbejdspladserne har ændret sig, og Microsoft Teams Rooms giver mulighed for en mere inkluderende oplevelse af samarbejdet”, siger Albert Kooiman, Senior Director for Microsoft Teams Devices Partner Engineering and Certification hos Microsoft Corporation. “Den nye serie af Poly Room Solutions for Teams Rooms bringer brugerne på forkant med fremtidens møder med speaker tracking og optimeret framing technology, som giver en mere ligeværdig og dynamisk mødeoplevelse.”

På onlinemøder ser deltagerne i mødelokalet ofte små ud og er svære at høre, eller også ser personen tæt på kameraet fin ud, mens personen, der sidder yderst ved bordet, ser for lille ud. Det betyder, at andre mødedeltagere får en uensartet oplevelse af mødet. Med Poly DirectorAI-teknologi bliver den ulighed fjernet, og det bliver muligt at sikre en klar og ensartet mødeoplevelse uanset rummets størrelse.

Poly Studio Kits til Microsoft Teams Room findes i forskellige konfigurationer og kan nemt tilpasses alle størrelser af mødelokaler:

 • Poly Studio Focus Room Kit til Microsoft Teams på Windows – Inkluderer Poly Studio P15 og Poly Room PC til Microsoft Teams Room med Dell eller Lenovo
  • Maksimerer begrænset plads med kraftfuld alt-i-en videobar.
  • Beamforming mikrofonløsning sørger for, at ingen går glip af noget.
  • Lav støj og ensartet billedkvalitet med højkvalitets billedsensor
  • Altid korrekt lyseksponering med automatisk low-light kompensation.
 • Poly Studio Small/Medium Room Kit til Microsoft Teams på Windows – Inkluderer Poly Studio USB og Poly Room PC til Microsoft Teams Room med Dell, eller Lenovo
  • Poly DirectorAI-teknologi giver en banebrydende videooplevelse.
  • Maksimerer begrænset plads med kraftfuld alt-i-en videobar.
  • Beamforming mikrofonløsning sørger for, at ingen går glip af noget.
  • Præcis group framing og speaker tracking.
 • Poly Studio Large Room Kit til Microsoft Teams på Windows – Inkluderer Poly Studio E70, Poly Room PC til Microsoft Teams Room med Dell eller Lenovo
  • Dual-kameraer med 4K 20-megapixel sensorer dækker store rum.
  • Poly DirectorAI teknologi giver banebrydende videooplevelser.
  • Præcis group framing og speaker tracking inklusiv glidende overgang mellem visninger.

Poly har samarbejdet med Microsoft i over 15 år og har den bredeste portefølje af Teams-certificerede enheder til rådighed – fra vores headset og speakerphones til vores videokonferenceudstyr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>