BookBeat vækstede med 28 procent i første kvartal af 2024
Hjem NYE PRODUKTER BookBeat vækstede med 28 procent i første kvartal af 2024

BookBeat vækstede med 28 procent i første kvartal af 2024

Af Redaktionen

Streamingtjenesten BookBeats omsætning voksede med 28 procent i første kvartal af 2024, sammenlignet med samme periode i 2023.

Væksten er primært drevet af nye betalende brugere, som ved udgangen af kvartalet steg med 24 procent i forhold til samme tidspunkt i 2023. 

For hele 2024 er BookBeats mål at vækste med 20 procent til 1,35 milliarder SEK i omsætning, passere én million betalende brugere og nå et positivt EBITA-resultat

– En god start på 2024, hvor vi fortsætter med at vokse med over 20 procent, og samtidig bygger en bæredygtig og profitabel forretning. Kvartalets højdepunkt var, da holdet formåede at slå alle tidligere rekorder for antallet af nye brugere, der tilmeldte sig BookBeat i januar.

BookBeat vækstede med 28 procent i første kvartal af 2024

Niclas Sandin, CEO i BookBeat

Den største aldersgruppe af nye brugere i første kvartal i Sverige var mellem 25 og 34 år, hvilket indikerer, at vi får flere til at bruge deres tid og penge på bøger, siger Niclas Sandin, CEO i BookBeat.

De tre største markeder – Sverige, Finland og Tyskland – viste alle fortsat tocifret vækst. Polen er BookBeats fjerdestørste marked, hvor omsætningen er fordoblet i forhold til første kvartal af 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>