Ceribriu forbedrer patientpleje med Oracle Cloud Infrastructure
Hjem TEKNIK Cerebriu forbedrer patientpleje med Oracle Cloud Infrastructure

Cerebriu forbedrer patientpleje med Oracle Cloud Infrastructure

Af Redaktionen

Den danske healthtech-virksomhed Cerebriu bruger Oracle Cloud Infrastructure (OCI) til at træne tusindvis af MRI billeder med egen deep learning modeller.

Kunstig intelligens hjælper med at analysere scanningsresultater, så de er klar på få minutter efter MRI-scanning. 

Cerebriu, en af de førende healthtech-virksomheder i Danmark, bruger Oracle Cloud Infrastructure (OCI) til at udvikle et nyt og revolutionerende AI-baseret værktøj, som forbedrer klinisk analyse af MRI-scanninger.

Ved at bruge OCI instances powered by NVIDIA A100 GPUs, træner virksomheden sine egne proprietære deep learning modeller på tusindvis af multimodale MRI-billeder til at udvikle et system, der med tiden vil være i stand til at tolke og analysere MRI-scanninger hundredvis af gange hurtigere end nuværende teknologi er i stand til, og vil på sigt kunne foretage klinisk diagnosticering på tværs af flere tidskritiske sygdomme.

Systemet vil gøre sundhedsfagligt personale i stand til at opdage kritisk sygdom tidligere, strømline patientbehandlingen ved at levere resultater hurtigere og mindske ventetiden på traditionelle radiologiske analyser og diagnoser. Patienter og personale vil snart være i stand til gennemgå MRI-resultater bare få minutter efter scanningerne er foretaget. Det sparer tid og optimerer den kliniske process – og redder potentielt liv.

Cerebrius MRI-analyseteknologi testes allerede af store hospitaler over hele verden, herunder Rigshospitalet og Herlev og Gentofte Hospital

Ceribriu forbedrer patientpleje med Oracle Cloud Infrastructure”AI har en enorm betydning for, hvordan vi designer og differentierer vores produkter. OCI tilbyder AI-egenskaber, som er kritiske for, at vi kan vækste vores produktstrategi, at vi får de beregningsressourcer, som der er behov for, når vi skal udvikle nye måder at implementere AI – hurtigt, omkostningseffektivt og skalérbart. At finde den rigtige måde at træne vores modeller på har været altafgørende for os. Vi har eksperimenteret med andre cloud-platforme til AI-træning, og med OCI har vi nu både den tilgængelighed, vi har behov for og til en fornuftig omkostning,” siger Marko Bauer, Machine Learning Researcher, Cerebriu. 

OCI’s AI Infrastructure

OCI’s AI Infrastructure med kraftfuld ’bare metal’ og RDMA-klyngenetværk har hjulpet Cerebriu til at skabe en bred portefølje af AI-træning, som giver en hurtig og skalérbar udvikling af Cerebrius MRI-platform og services.  

 “Cerebriu er på forkant med innovation inden for klinisk teknologi, og vi er stolte af, at kunne bidrage med power og fleksibilitet fra OCI’s AI-funktioner til at hjælpe dem med at opbygge og levere den næste generation af kliniske diagnoseværktøjer,” siger Marc Jardorf, Country Leader, Oracle Danmark.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>