Garmin lancerer Xero C1 Pro Chronograph
Hjem NYE PRODUKTER Garmin lancerer Xero C1 Pro Chronograph

Garmin lancerer Xero C1 Pro Chronograph

Af Redaktionen

Nyeste fremskridt inden for kronografteknologi giver nemme og nøjagtige hastighedsmålinger for projektiler fra 30 m/s til 1524 m/s.

Garmin annoncerede i dag Xero C1 Pro, en kronograf i lommestørrelse, der nøjagtigt måler projektilhastigheder fra 30 m/s til 1524 m/s. Xero C1 Pro er bemærkelsesværdig hurtig og enkel at konfigurere og har et knapbetjent design og en intuitiv brugergrænseflade.

Takket være den nye ShotView smartphone-app er omfattende hastighedsdata organiseret og let tilgængelig direkte fra brugerens telefon.

“Med Xero C1 Pro er Garmin stolte af at introducere et nyt benchmark for kronografteknologi. Ved at kombinere ydeevne og pålidelighed i en pakke i lommestørrelse, repræsenterer denne meget tilpasningsdygtige enhed den innovation og nøjagtighed, der er blevet synonymt med Garmins teknologi. Skyd og modtag straks hastighedsdata og statistik for den række af skud. Kort sagt, tiden med besværlige kronografopsætninger og missede skud er forbi.” – Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Nøjagtighed gennem innovation

Ud over kugler kan Xero C1 Pro fange hastighedsdata for pile, armbrøstbolte, shotgun-projektiler og paintballs – såvel som airsoft-enheder. Under en skydesession vil Xero C1 Pro vise projektilets hastighed og antal skud, gennemsnitshastighed samt standardafvigelse og spredning efter hvert skud.

Når sessionen er afsluttet, vil enheden give en sessionsoversigt på skærmen inklusive minimum, maksimum og gennemsnitshastighed for skuddene, samt spredning og standardafvigelse. Brugere kan endda tilpasse displayet til at vise Power Factor og Kinetic Energy, når projektilets vægt indtastes.

Garmin lancerer Xero C1 Pro ChronographKompakt og nem at bruge

Kronografen er mindre end et sæt spillekort (80 mm x 61 mm x 35 mm) og vejer lidt over 100 gram, så den er lille nok til at putte i lommen. Xero C1 Pro er klar til skydebanen i regn eller solskin på grund af dens knapbetjente design, IPX71 vandafvisende klassificering og sollys-læsbare, højkontrastskærm. Og takket være et genopladeligt lithium-ion-batteri kan brugerne få data til op til 2.000 billeder på en enkelt opladning.

Dedikeret ShotView-app

Når en optagesession er afsluttet, synkroniseres enheden automatisk med den nye ShotView-app. Denne brugervenlige app giver skuddata i organiserede datafelter til hurtig analyse. Skuddata inkluderer hastighed, afvigelse, spredning, kinetisk energi og mere. Brugere kan markere skud som ren/kold pibe samt udelukke outliers fra sessionsberegninger. Derudover kan brugere oprette brugerdefinerede navne for hver session og tilføje detaljerede noter til både specifikke billeder og hele sessionen.

Xero C1 Pro kronograf er tilgængelig til en vejledende pris på DKK 4.699. Besøg garmin.com/outdoor for at lære mere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>