Dustins Voxicon-skærme bliver TCO-certificerede
Hjem BÆREDYGTIGHED Dustins Voxicon-skærme bliver TCO-certificerede

Dustins Voxicon-skærme bliver TCO-certificerede

Af Redaktionen

For at imødekomme den store efterspørgsel efter mere bæredygtige IT-produkter begynder Dustin nu at sælge egne kontorskærme, der er certificeret i henhold til TCO Certified.

Fra den 1. juli er fire skærme af Dustins eget varemærke Voxicon bæredygtighedscertificerede.

TCO Certified er verdens førende bæredygtighedscertificering for IT-produkter og et værktøj, der hjælper indkøbere i deres bæredygtighedsarbejde.
Dustins Voxicon-skærme bliver TCO-certificerede

Michael Wede Nørgaard, ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin i Danmark

– Efterspørgslen efter TCO-certificerede produkter er meget stor, og derfor er vi utrolig stolte af at kunne tilbyde vores kunder skærme, der er certificeret i henhold til TCO Certified, siger Michael Wede Nørgaard, ansvarlig for Large Corporate and Public hos Dustin i Danmark.

Skærmene er de første af Dustins egne varemærker, der bliver TCO Certified. I første omgang drejer det sig om de fire mest almindelige kontorskærme fra Voxicon, men fremover håber man at kunne udvide sortimentet med endnu flere TCO-certificerede produkter.

– Dustin satser meget på cirkulær og bæredygtig IT, og vi arbejder løbende på at reducere vores klimaaftryk i hele værdikæden. Vores mål er at have en klimaneutral værdikæde i 2030, og en vigtig del af det er at kunne hjælpe vores kunder med at træffe bedre valg, siger Michael Wede Nørgaard.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>