Cisco præsenterer nye AI-funktioner på årets første Cisco Live
Hjem LEVERANDØRCISCO Cisco præsenterer nye AI-funktioner på årets første Cisco Live

Cisco præsenterer nye AI-funktioner på årets første Cisco Live

Af Redaktionen

Nye AI-løsninger, der spænder over netværk, sikkerhed og samarbejde, er blandt nyhederne til årets første Cisco Live-begivenhed i Amsterdam.

Cisco annoncerer i dag nye AI-funktioner og -partnerskaber på årets første Cisco Live, selskabets halvårlige brugerkonference, hvor over 14.000 af verdens førende it-professionelle deltager fra den 5. til 9. februar i Amsterdam.

Få teknologier har skabt lige så stor interesse som AI og især generativ AI. Virksomheder verden over finder nye måder at samarbejde på, administrere applikationer, styrke deres digitale sikkerhed og nytænke kundeoplevelser. Samtidig giver disse muligheder anledning til bekymring om beskyttelse af data, privacy samt etisk og ansvarlig brug af AI.

Ifølge en McKinsey-rapport fra 2023 anslås det, at generativ AI kan bidrage med 4,4 billioner amerikanske dollar til den globale BNP hvert år.

Samtidig viser Ciscos nye AI Readiness Index-undersøgelse blandt 8.000 ledere i 30 lande fra den private sektor, erhvervslivet og it-branchen, at 95 procent af respondenterne allerede har en AI-strategi på plads eller under udvikling. Til gengæld er blot 14 procent klar til at integrere AI i virksomheden.

“Muligheden for at skabe fremskridt har aldrig været større. I en uforudsigelig verden er teknologien på forkant med løsningen på de udfordringer, vi måtte stå over for. Med AI ser vi uendelige muligheder og en fremtid, der er mere effektiv, mere innovativ og til gavn for alle,” siger Oliver Tuszik, SVP og President for Europa, Mellemøsten og Afrika i Cisco.

”Hos Cisco er vi begejstrede for den rolle, vi spiller i udviklingen. Vi har infrastrukturen til at drive AI, en portefølje, der er optimeret til at sikre teknologien, værktøjerne til at sikre den bedste brugeroplevelse og ekspertisen til at hjælpe vores kunder med at sikre de resultater, de har brug for – på en måde, som ingen andre kan,” siger Oliver Tuszik.

Nye AI-funktioner
Cisco levererer allerede AI-drevne funktioner på tværs af sin produkt- og serviceportefølje og er førende inden for AI-egnede infrastrukturer.

I den forbindelse kan Cisco i dag annoncere:

  • Cisco og Nvidia muliggør nem og sikker implementering og administrering af AI-infrastruktur. I dag afslører de to virksomheder nye planer om at levere nemt implementerbare AI-infrastrukturløsninger til datacentre, der leverer den massive computerkraft, mange virksomheder har behov for i AI-æraen.
  • Cisco præsenterer nye AI-funktioner på årets første Cisco LiveCisco Identity Intelligence beskytter mod de mest udbredte cybertrusler. Cisco Security Cloud fortsætter med fremskridtene på AI-området for at levere en samlet og fremtidssikret sikkerhedsplatform på tværs af domæner. Det omfatter nye AI-drevne analyser til Cisco Identity Intelligence, den første it-sikkerhedsteknologi af sin slags, samt den nyligt afslørede Cisco AI Assistant for Security, der hjælper virksomheder med at automatisere komplekse opgaver og træffe beslutninger på et informeret grundlag.
  • Nye løsninger på Cisco Observability Platform. Cisco Observability Platform tilbyder nu en naturlig sprogberøringsflade til nemmere fejlfinding. Derudover forenkler den nye Cisco AIOps-applikation nu realtidsovervågning for at automatisere it-processer og højne produktiviteten.
  • Cisco annoncerer første SaaS-produkt for troværdig GenAI-implementering. Motific, der også blev annonceret i dag, giver et centralt overblik over hele GenAI-rejsen. SaaS-løsningen gør det muligt for it- og sikkerhedsteams at gennemføre hurtige og troværdige GenAI-funktioner på tværs af afdelinger med kontrol over følsomme data, sikkerhed og omkostninger.
  • Cisco sætter turbo på AI-anvendelse med den rette infrastruktur. Selskabet har afsløret nye AI-funktioner, der hjælper virksomheder med både at udvikle og optimere infrastruktur til understøttelsen af AI. Disse omfatter det nye Cisco X-Series Direct, som er udviklet til kunder med behov for tilslutningsmuligheder og ekstraordinær computerkraft for at understøtte flere applikationer i mindre infrastrukturer.
  • AI-funktioner til Webex by Cisco. For at fremtidssikre den populære Webex-tjeneste har Cisco også løftet sløret for tilgængeligheden af Cisco AI Assistant-funktioner på tværs af Webex Suite og Contact Center, herunder bl.a. møderesuméer og oversættelse af beskeder.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>