Dansk tech-virksomhed styrker på ny sit økonomiske fundament
Hjem VIRKSOMHED Dansk tech-virksomhed styrker på ny sit økonomiske fundament

Dansk tech-virksomhed styrker på ny sit økonomiske fundament

Af Redaktionen

Tech-virksomheden Youandx har i starten af det nye år fået nye økonomiske muskler at spille med takket være en kapitalrejsning i millionklassen.

De nytilførte ressourcer skal bruges til at cementere virksomhedens digitale vidensplatform yderligere og medføre sorte tal på bundlinjen i 2024, siger medstifter.

Danmarks førende vidensplatform, Youandx, har indledt 2024 med en kapitalrejsning i millionklassen. Bag det økonomiske rygstød står blandt andre de to medejere Anders Bjørnsbo og Lars de Nully, som for mindre end et halvt år siden ligeledes stod bag en kapitaltilførsel i samme størrelsesorden.

Medstifter Maybritt Toft Bisp udtrykker stor tilfredshed over fundingen, der også tæller bidrag fra nye investorer. Hun kalder det en styrkelse af fundamentet under IT-virksomheden, der indtog formidlingsbranchen i 2017.

“Vi opererer i et marked, der er i konstant forandring med nye lovkrav og dokumentation af medarbejderes kompetencer, faglighed og udviklingsmuligheder. Det har skabt nye behov hos danske virksomheder, som vi med kapitaltilførslen nu har de bedste muligheder for at understøtte med vores viden- og udviklingsplatform,” siger Maybritt Toft Bisp.

Fremtidens vidensplatform

Dansk tech-virksomhed styrker på ny sit økonomiske fundament

Maybritt Toft Bisp

Knowledge Navigator er navnet på den platform, der udgør motoren i Youandx’ forretningsstrategi. Flere mellemstore og store virksomheder gør i dag brug af den digitale vidensplatform, en as-a-service software, der gennem automatisering fungerer som et unikt HR-værktøj til at skabe overblik over kompetencer og kompetenceudvikling.

Med en omfattende pipeline af nye kunder til Knowledge Navigator kigger Youandx ifølge medejer Anders Bjørnsbo, tidligere ejer af e-conomic, forventningsfuldt ind i 2024 med en ambition om sorte tal på bundlinjen.

“Som virksomhed tapper vi med vores løsning direkte ind i en vigtig samfundsagenda, hvor den enkelte medarbejders faglighed og mulighed for at tilegne sig ny viden og kompetencer fremadrettet vil udgøre et af de vigtigste strategiske investeringsområder hos danske virksomheder,” siger Anders Bjørnsbo og tilføjer:

“Stigende konkurrence om de kloge hoveder og generelle rekrutteringsudfordringer på tværs af brancher har gjort de interne ressourcer til virksomhedernes vigtigste aktiv. De ressourcer skal plejes og udvikles og bruges som en konkurrencefordel, og den opgave står vi stærkere end nogensinde rustet til at løfte med vores platform, som er den eneste af sin slags.”

EIFO følger spændt med

At Youandx’ har rejst ny kapital til at styrke den fortsatte udbredelse af Knowledge Navigator, vækker glæde hos Danmarks Eksport- og Investeringsfond, EIFO, der siden 2018 har bidraget med finansiering til virksomheden.

“Det er en spændende virksomhed, der har etableret et koncept, som kan skabe nye muligheder inden for kompetenceudvikling på arbejdsmarkedet. Virksomheden er kun i begyndelsen af deres rejse, og det bliver spændende at se, hvor Youandx ender. Som tæt sparringspartner ser vi frem til fortsat at støtte op om deres videre arbejde,” siger Jesper Lund Knudsen, der er porteføljekundechef i EIFO.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>