Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2 og bringer ny multicloud-ekspertise til det danske marked
Hjem CLOUD Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

Af Redaktionen

Den finske multicloud-virksomhed, Cloud2, opkøber det danske AWS-specialiserede konsulenthus, KeyCore med det formål at skabe vækst i det nordiske marked og tilbyde et langt bredere udvalg af cloud relaterede services under navnet Cloud2.

Cloud2, en af Finlands mest prominente multicloud-virksomheder, opkøber danske KeyCore, et af Danmark dygtigste AWS-konsulenthuse (Amazon Web Services).

KeyCore er specialiseret indenfor AWS og anses som den førende AWS-partner i Danmark, imens Cloud2 er kendt i Finland for at være en af de dygtigste partnere, når det kommer til de mest benyttede cloud-platforme – Azure, AWS og Google Cloud Platform – samt opbyggelsen af multicloud-miljøer.

I praksis vil opkøbet fungere som en fusion, hvor KeyCore, alle dets partnere og ansatte vil fortsætte uændret under Cloud2’s navn og vil fremadrettet kunne tilbyde hjælp til flere cloud-platforme samt multicloud-miljøer for kunder i hele Norden.

”Vores unikke styrker, viden og evner komplementerer hinanden godt. Vi tror på, at vi sammen kan skabe helt nye services og følge markedstrenden for vores kunder – og samtidig give dem langt flere cloud-muligheder,” siger Henri Grönlund, CEO hos Cloud2.

Multicloud
Danske kunder vil med det samme få adgang til Cloud2’s markedsledende multicloud-ekspertise og hjælp til at skabe den bedst mulige cloud-løsning uanset platform eller platforme. For markedet kalder på flere evner inden for multicloud-miljøer, hvor virksomheden benytter sig af flere cloud-platforme til at understøtte forskellige udfordringer.

”Vi er utrolig glade for at blive en del af Cloud2 – og vi ser det som et naturligt skridt taget markedet i betragtning, som efterspørger multicloud-viden og ekspertise. Vi har planer om at være den bedste partner i Norden til at løse den slags udfordringer for kunderne,” siger Christian Petersen, CEO hos KeyCore.

KeyCores stærke egenskaber inden for DevOps, dataanalyse og IoT bliver kombineret med Cloud2’s erfaring inden for multicloud, cloud-netværk, managed services og cloud-sikkerhed. Opkøbet betyder samtidig, at Cloud2 også kan bringe KeyCores AWS-erfaring og ekspertise til det finske marked – med planer om at sammen opnå AWS Premier Partnership.

”Virksomhedernes cloudinfrastruktur bliver stadig mere kompleks, og det samme bliver deres behov og forventninger – nu også hos mindre virksomheder. Det adresserer vi ved sammenslutningen mellem Cloud2 og KeyCore, så kunden får én leverandør, som arbejder på tværs af hele skyen,” siger Tue Lystrup, CCO hos KeyCore.

Delt kultur:” Business as usual”

Tanken om at forene de to forretninger var tiltalende for begge virksomheder, da de deler de samme virksomhedskulturelle værdier og fokusområder. Det fælles grundlag var et solidt fundament for at etablere en fælles fremtid og fremme kunderelationer.

“Vi udfordrer it-området ved at arbejde transparent over for kunderne og styre væk fra en stiv virksomhedsagtig måde at arbejde på. Vores fokus er på vores kunder, som har brug for at få værdi ud af deres cloud hurtigt, sikkert og effektivt,” siger Henri Grönlund, og tilføjer:

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2 og bringer ny multicloud-ekspertise til det danske marked

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

“Kunderne får samme kompromisløse attitude og høje kvalitet som før, men med masser af ny ekspertise. Rejsen er kun lige begyndt, og nu vil vi fokusere på at forfine vores fælles kultur og måder at arbejde på for at levere endnu større værdi til vores kunder.”

Cloud2, der er baseret i Helsinki, Finland, blev grundlagt i 2017. Virksomheden tilbyder en bred vifte af cloudmigrering, modernisering, overvågning og sikkerhedstjenester. Indtil nu har der været ca. 80 medarbejdere i virksomheden. Cloud2’s kunder repræsenterer forskellige sektorer, herunder energi og uddannelse.

KeyCore blev grundlagt i 2011. KeyCores tjenester inkluderer planlægning af migreringer, applikationsudvikling, IoT-projekter, big data, migreringer og mere. Selskabet er den førende Amazon Web Services-partner med den største stab af AWS-certificerede konsulenter i Danmark med næsten 40 ansatte og kontorer i både København og Aarhus.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>