De går sammen om at levere missionskritiske AI-løsninger til regeringer og virksomheder
Hjem TEKNIK De går sammen om at levere missionskritiske AI-løsninger til regeringer og virksomheder

De går sammen om at levere missionskritiske AI-løsninger til regeringer og virksomheder

Af Redaktionen

Palantir vælger Oracle Cloud Infrastructure til at forbedre effektivitet, ydeevne og suverænitet for en bred vifte af organisationer.

Oracle og Palantir annoncerede i dag et samarbejde om at levere sikre cloud- og AI-løsninger, der skal styrke virksomheder og regeringer over hele verden.

Oracles distribuerede cloud- og AI-infrastruktur, kombineret med Palantirs førende AI- og beslutningsaccelerationsplatforme, vil hjælpe organisationer med at maksimere værdien af deres data – hvilket vil bidrage til at øge effektiviteten, imødekomme suverænitetskrav og hjælpe dem med at overhale modstandere.

Som en del af aftalen vil Palantir flytte Foundry-workloads til Oracle Cloud Infrastructure. Palantir vil også gøre sine Gotham- og AI-platforme anvendelige på tværs af Oracles distribuerede cloud: i offentlige cloud-regioner; Oracle Cloud Infrastructure Dedicated Regions; Oracle Alloy; Oracle EU Sovereign Cloud; Oracle Government Cloud; Oracle Roving Edge og Oracles air-gapped regioner for forsvars- og efterretningskunder. Oracles store cloud-fodaftryk og suveræne AI-kapaciteter vil gøre det muligt for flere organisationer at bruge Palantirs førende platforme til dataintegration og beslutningstagning. Oracle og Palantir beviser, at der ikke er nogen kompromiser. Organisationer kan få den bedste cloud-infrastruktur, cloud-applikationer og AI, samtidig med at de opfylder de højeste standarder for suverænitet og sikkerhed.

“Oracle er den eneste hyperscaler, der er i stand til at levere hele sin AI- og cloud-pakke til enhver virksomhed eller regering overalt i verden,” siger Rand Waldron, vice president, Oracle. “Ved at kombinere ydeevnen, skalerbarheden og fleksibiliteten i Oracle Cloud Infrastructure med Palantirs førende data- og AI-platforme vil vi hjælpe vores kunder med at vinde i enhver branche eller ethvert miljø.”

“Palantir og Oracle er begge dedikerede til at forsvare vestlige interesser og institutioner over hele verden,” siger Josh Harris, executive vice-president, Palantir. “Oracle Cloud Infrastructures unikke evne til at hjælpe kunderne med at opfylde deres behov for regulering, ydeevne og sikkerhed vil øge vores indflydelse og hjælpe vores globale kunder med at få det fulde udbytte af cloud og AI.”

I alle regioner, herunder kommercielle, statslige og statslige air-gapped-miljøer, leverer Oracle Cloud mere end 100 cloud-tjenester og applikationer, herunder den seneste innovation inden for generativ AI, der kører på en lynhurtig AI-infrastruktur. Oracle Cloud Infrastructure-tjenester og priser er konsistente på tværs af implementeringstyper for at forenkle planlægning, portabilitet og administration.

De går sammen om at levere missionskritiske AI-løsninger til regeringer og virksomhederPalantir Artificial Intelligence Platform (AIP) gør det muligt for organisationer at bringe kraften fra store sprogmodeller til deres virksomhedsnetværk, private data og kernedrift – med maksimal sikkerhed og tillid. Platformen er designet til at samle frakoblede datakilder, logiske aktiver og handlingssystemer i et enkelt operationelt overblik. Oracles AI-strategi, herunder den brede vifte af partnere, leverer generative AI-tjenester og infrastruktur, der udvider Palantirs AI-kapaciteter for at hjælpe kunderne med at fremskynde beslutningstagningen.

Oracles lange historie inden for forsvar og efterretning giver en dybde af erfaring og teknologi, der er afgørende for succes med missioner med høj indsats. Sammen vil Oracle og Palantir give forsvarsindustrien nye stærke muligheder.

Oracle og Palantir vil i fællesskab sælge og understøtte cloud- og AI-tjenester på tværs af offentlige og kommercielle brancher.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>