Dell Technologies lancerer nye pc’er og skærme med 5G, kunstig intelligens og eksklusivt design
Hjem Nye Produkter Dell Technologies lancerer nye pc’er og skærme med 5G, kunstig intelligens og eksklusivt design

Dell Technologies lancerer nye pc’er og skærme med 5G, kunstig intelligens og eksklusivt design

Af Redaktionen

Dell Technologies løfter sløret for nye produkter og software, som hjælper brugere med at innovere, samarbejde og opnå højere produktivitet i det nye årti.

Dell Technologies lancerer nye pc’er og skærme med 5G, kunstig intelligens og eksklusivt designMed kunstig intelligens, 5G og et innovativt design kan man med Dell Technologies’ nyeste pc’er og skærme arbejde hurtigere og nemmere.

“Pc-industrien har aldrig været mere livlig end nu med indbygget kunstig intelligens, 5G og det bedste design, vi nogensinde har set, og tilsammen hjælper alt dette med at gøre vores liv nemmere og mere tilfredsstillende. For mig er det fantastisk, at pc’er og skærme er en central del af alle de nyheder, som bliver præsenteret på CES,” siger Anders Bækgaard, der er Senior Product Manager hos Dell Technologies Danmark.

Dell Latitide 9510 – den mest intelligente 15” bærbare computer til virksomheder med indbygget kunstig intelligens

Dell lancerer Latitude 9000-serien, der er bygget til at være mindre og tyndere end nogensinde før. Den nye Latitude 9510 leverer det, forretningsfolk søger: Batterilevetid på op til over 30 timer, et design, der er klar til 5G og kraftfulde lydmuligheder samt intelligente løsninger, der forbedrer produktiviteten.

Dell Latitude 9510 er verdens mindste og letteste kommercielle 15” pc. Med en vægt, der starter på blot 1.45 kg er det muligt at pakke let til rejsen. Den store skærm og Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) samt muligheden for 5G mobilt bredbånd giver professionelle mulighed for at være mere produktive – lige meget hvor de befinder sig. 5G-antennen er bygget ind i højtalerne, hvilket giver mulighed for InfinityEdge-display. Den nye Dell Latitude 9510 kommer med mulighed for op til 10. generation af Intel® Core™ i7-processorer og vPro-teknologi. Ydermere er designet udført i en aluminiumsfinish med diamantskårede kanter, der giver professionelle en arbejdsgang med stil.

Som den mest intelligente 15” pc til virksomheder kommer Latitude 9510 med den første indbyggede og automatiske optimeringsteknologi baseret på kunstig intelligens. Den nye Dell Optimizer-software kører i baggrunden og hjælper med at reducere afbrydelser, forsinkelser og frustration:

  • ExpressResponse får dig hurtigere i gang: Ved hjælp af brugerpræferencer og machine learning med Intel® Adaptix Technology vil opstart og skift mellem de mest benyttede programmer ske hurtigere. Desuden vil den generelle hastighed af programmer blive forbedret, hvilket øger produktiviteten.
  • Løb ikke tør for batteri med ExpressCharge: Kunstig intelligens og machine learning optimerer batterilevetiden baseret på medarbejderens mønster for opladning og batteriforbrug. Når batteriet har nået et kritisk punkt, vil Latitude 9510 diskret ændre indstillingerne for at spare på strømmen ved f.eks. at skrue ned for skærmstyrken eller ændre opladningsstyringen til ExpressCharge Boost, der giver hele 35% opladning på blot 20 minutter.
  • Simpel og sikker log-in med ExpressSign-in: Dells pc- nærhedssensor opdager, hvis brugeren er i nærheden, hvilket giver mulighed for hurtigt log-in, bedre sikkerhed og forbedret produktivitet – alt sammen takket være Intel® Context Sensing Technology og Windows Hello.
  • Drop konferencetelefonen med Intelligent Audio: Med de opadvendte højtalere, den kraftige forstærker og de fire støjreducerende mikrofoner, er det som at sidde i samme lokale, når der samarbejdes fra flere lokationer. Intelligent Audio fjerner ekkoer og baggrundsstøj, så der f.eks. er mulighed for bedre og tydelige konferencekald – lige meget hvor man befinder sig.

XPS 13: Den første computer med InfinityEdge-skærm uden kanter

Dell lancerer også en ny XPS 13, der er blevet redesignet for at give brugerne en elegant pc med den bedste oplevelse. Et udvidet display, kant-til-kant-keyboard, større touchpad og muligheden for at åbne med én hånd giver den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet. Med materialer af aluminium, karbonfiber, vævet glasfiber og hærdet Corning® Gorilla® Glass er den nye XPS 13 en utrolig holdbar pc med et letvægtsdesign.

For brugere, der ønsker den maksimale skærmplads, har Dell også gode nyheder: “InfinityEdge”-kanterne på den nye XPS 13 er nemlig blevet reduceret, hvilket giver en formfaktor, der er mindre og tyndere end nogensinde. Med et større 16:10-display, der går på tværs fra alle fire kanter, giver det nye 25% lysstærkere XPS InfinityEdge-display mulighed for at se alle detaljerne i de nyeste tv-serier. Det nye design holder fast i det som XPS-brugere elsker mest: En 13,4” skærm i en 11”-formfaktor, der passer perfekt til flybordet.

Den nye XPS 13 kommer med 10. generation af Intel® Core™ 10nm mobile-processorer, og har lang batterilevetid til brugere, der både ønsker masser af strøm og høj ydelse. Det er muligt at vælge mellem den klassiske XPS 13 med Windows 10 eller Developer Edition med Ubunto 18.04LTS.

Vær forbundet og bliv underholdt med Dell Cinema Guide og Dell Mobile Connect

Til serie-elskerne lancerer Dell Technologies Dell Cinema Guide, som er det eneste sted, du behøver at søge efter underholdning via streamingtjenester. Brugere kan hurtigt og nemt finde tv-serier og film på tværs af mere end 200 forskellige streamingtjenester, og derefter nyde indholdet med fantastiske farver og lyd med Dell Cinema.

Siden lanceringen i 2018 har Dell Mobile Connect hjulpet mere end en million brugere med at sammenkoble pc og smartphone. Til foråret bliver Dell Mobile Connect også tilgængelig for iPhone-brugere med en Dell XPS-, Inspiron-, Vostro-, Alienware- eller G-computer, så de kan benytte deres mobil-apps, filoverførsel og spejling af indhold direkte fra deres Dell pc.

Dells top-skærme: Se og gør alt

Dells skærme, der er de bedst sælgende de seneste seks år, imødekommer de forskellige behov lige fra virksomhedsbrugere til gaming-entusiaster. Brugere kan samarbejde effektivt med den nye Dell 86” 4K interaktive touch-skærm. Dell UltraSharp 43” 4K USB-C-skærm giver større produktivitet ved at lade brugerne se indhold fra op til fire tilsluttede pc’er på samme tid. Den nye UltraSharp 27” 4K USB-C-skærm med VESA Display HDRTM 400 giver en mere korrekt farvegengivelse med en bred farvedækning. Sidst men ikke mindst er den nye Alienware 25” gaming-skærm bygget til fart. Den har en hurtig IPS-teknologi, der giver rige farver, en 240Hz opdateringshastighed og en lynende hurtig responstid på blot 1 millisekund – alt sammen i UHD-opløsning. Desuden kommer skærmen med AMD Radeon FreeSync™-teknologi og er kompatibel med NVIDIA G-SYNC®.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>