Dell Technologies lancerer nye pc’er spækket med AI-funktioner
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer nye pc’er spækket med AI-funktioner

Dell Technologies lancerer nye pc’er spækket med AI-funktioner

Af Redaktionen

Nu bliver Latitude-serien opdateret med nye AI-funktioner, der forbedrer produktivitet og samarbejde i hybridarbejdets æra.

Dell Technologies har netop lanceret en række opgraderede Latitude-pc’er, der nu også leverer banebrydende AI-oplevelser direkte til arbejdspladsen.

Den opdaterede portefølje kommer med Intel Core Ultra-processorer bygget på Intel vPro -platformen samt den nye integrerede multiprocesserpakke med både CPU, GPU og NPU, der hjælper med at effektivisere arbejdsdagen. AI-workflows vil blive pålagt xPU’en – en alsidig AI-motor – afhængigt af både applikationen og brugssituationen. Når AI-workloads overføres til xPU’en forbedrer det enhedens overordnede ydeevne og forlænger samtidig batteriets levetid.

Intel Core Ultra er den første processor bygget på Intel 4-procesteknologien og vil understøtte over 100 optimerede AI-apps og mere end 300 AI-optimerede brugerflader. Det åbner op for både nye samarbejdsværktøjer og bedre sikkerhed på enhederne.

Mød den nye Latitude 7350 Detachable
Latitude 7350 Detachable kombinerer alsidigheden fra en slank og let tablet med ydeevnen fra en bærbar pc. Den nye enhed kommer med et aftageligt tastatur og pen, hvilket gør det endnu nemmere at arbejde hybridt. Latitude 7350 Detachable kan nemt tilsluttes dockingstationen på skrivebordet den ene dag og tages med som tablet på farten den næste dag. Udover det elegante design har den nye enhed en høj ydeevne og en række avancerede termiske løsninger, der regulerer temperaturen og sikrer, at enheden kører op til 51 % hurtigere i bærbar tilstand.

Latitude 7350 Detachable er skabt til at være din følgesvend på farten. Derfor inkluderer den selvfølgelig også højopløselige 8MP kameraer, hvor det brugervendte kamera inkluderer HDR-teknologi, så billedet altid er i høj kvalitet uanset lysforholdene. Den nye NPU giver desuden Windows Studio Effects mulighed for at fokusere på brugeren og sløre baggrunden, så man altid står skarpt under møder. Derudover kommer Latitude 7350 Detachable med en 3K-skærm med ComfortView Plus, der reducerer skadeligt blåt lys. For at gøre det endnu nemmere at arbejde på farten kommer enheden nu også med en Collaboration Touchpad, der både understøtter Microsoft Teams og Zoom, så brugeren altid har en række samarbejdsmuligheder lige ved hånden.

Dell Technologies lancerer nye pc’er spækket med AI-funktionerMed Latitude 7350 Detachable er både AI-forbedringer og innovativ hardware lige ved hånden. Enheden er dog også innovativ, når det kommer til bæredygtighed, hvor selve chassiset består af 90 % genanvendt magnesium, støttefod af 75 % genanvendt aluminium, alt imens batterirammen består af 90 % genanvendt materiale. Desuden vil batteriet i den nyeste generation af bærbare pc’er i Latitude-serien bestå af 50 % genanvendt kobolt. Dette sker som led i Dell Technologies vision for cirkulært design.

Netop derfor er Latitude 7350 Detachable også designet, så det er nemt at skifte både batteri og skærm, alt imens WWAN og SSD nemt kan opgraderes eller udskiftes.

 Nye pc’er spækket med AI
Den opgraderede Latitude 9450 2-i-1 er spækket med innovation. en kommer med et tastatur uden gitter, hvilket giver et helt minimalistisk udtryk med brede og buede taster, der forbedrer den taktile respons. Toppet med anvendelsen af mini-LED baggrundsbelyst teknologi til tasterne, er tastaturets strømforbrug reduceret med helt op til 75 %, alt imens at batteriets levetid forlænges.

Latitude 9450 er en 2-i-1, hvilket er helt ideelt til samarbejde. Den kommer med en haptisk touchpad, der både understøtter Microsoft Teams og Zoom, en QHD+ Infinity Edge-skærm, opadvendte højttalere og et nyt HDR-webkamera. Latitude 9450 kommer desuden også til at understøtte Wi-Fi 7.

Latitude 7000-serien har også fået en opgradering og byder nu på både 13”-, 14”- og 16”-skærmstørrelser, mulighed for 2-i-1-formfaktor og Ultralight-modeller i både 13” og 14”.

Med Latitude 7350 og 7450 Ultralight-modellerne er AI-teknologi lige ved hånden i en ultrabærbar formfaktor. Med en vægt på kun 0,98 kg og 1,05 kg er begge Ultralight-modeller ideelle til hybride arbejdsdage. Udover de nye Intel Core Ultra-processorer byder Ultralight-serien også på Dell Collaboration Touchpad, 5MP webcams og opadvendte højttalere.

Latitude 5000-serien tilbyder både fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed, alt imens der er fokus på bæredygtigt design. Serien er nemlig skabt af både genanvendt plast, genanvendt kulfiber og havplast. Latitude 5000-serien er også blevet opgraderet med bl.a. HDR-webkameraer og DDR5 RAM. Og så er serien desuden klar med AI Ready-modeller i forskellige formfaktorer: 13”, 13” 2-i-1, 14” og 15”.

De kraftfulde notebooks i Latitude 3000-serien bliver også opgraderet med både HDR-webcams, DDR5 RAM og Intel Core Ultra-processorer, der bringer AI til live i både Latitude 3450 og 3550.

 Indbyggede sikkerhedsfunktioner
De nye pc’er kommer alle med en række indbyggede hardware- og firmwarefunktioner, der er bygget til at modstå cyberangreb. De nye Latitude-pc’er kommer med en ny indbygget funktion til at detektere sårbarheder, hvilket hjælper it-afdelingerne med at forhindre angreb på enhederne. Det sker ved at scanne for offentlige rapporterede sikkerhedsfejl og give anbefalinger herefter. Denne funktion bliver tilgængelig fra april 2024 og starter med BIOS-sårbarheder.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>