Dell Technologies udnævner Heidi Have til Managing Director i Danmark
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies udnævner Heidi Have til Managing Director i Danmark

Dell Technologies udnævner Heidi Have til Managing Director i Danmark

Af Redaktionen

Dell Technologies har udnævnt Heidi Have til Managing Director for Danmark.

Dell Technologies udnævner Heidi Have til Managing Director i DanmarkHun tiltræder stillingen med det samme og efterfølger Marianne Lindhard Moe, som er stoppet i virksomheden.

Heidi er en garvet lederprofil med mere end 25 års erfaring fra en række virksomheder i og uden for it-branchen, herunder Hewlett-Packard og Bring. Hun har været hos Dell Technologies siden 2020, hvor hun senest med succes har haft ansvaret for salg til den offentlige sektor og til mellemstore virksomheder i Danmark. I denne periode har hun vist sig at være en inspirerende og fremsynet leder.

“Vi er meget glade for, at Heidi har påtaget sig denne rolle i Dell Technologies,” siger Adrian McDonald, President for EMEA-regionen i Dell Technologies. “Heidi besidder en fantastisk kombination af solid erfaring med salgsledelse og en iværksættertankegang, som jeg ved, at vores kunder, partnere og medarbejdere vil nyde godt af.”

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>