Dell og NVIDIA først med omfattende AI-løsning
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell og NVIDIA først med omfattende AI-løsning

Dell og NVIDIA først med omfattende AI-løsning

Af Redaktionen

Dell Technologies og NVIDIA præsenterer branchens første end-to-end AI-løsning til virksomheder, der arbejder på tværs af workstations, datacentre og cloud.

Løsningen gør det nemt og hurtigt for virksomheder at integrere data og AI-værktøjer på sikker vis og dermed maksimere investeringer i AI.

Dell Technologies og NVIDIA styrker samarbejdet for at understøtte virksomheder i deres integration af AI-teknologier. Udvidelsen af Dell Generative AI Solutions-porteføljen, som den nye Dell AI Factory med NVIDIA indgår i, giver virksomheder mulighed for at accelerere integration af deres data, AI-værktøjer og on-premises-infrastruktur for dermed at maksimere deres investeringer i generativ AI.

“Vores virksomhedskunder søger enkle måder at implementere AI-løsninger på, og det er præcis, hvad vi kan tilbyde i samarbejde med NVIDIA. Med en fælles indsats kan vi hjælpe organisationer med at integrere deres data i skræddersyede generative AI-modeller problemfrit,” siger Michael Dell, grundlægger og CEO i Dell Technologies.

Han suppleres af Jensen Huang, grundlægger og CEO i NVIDIA. “AI-fabrikker er centrale i at skabe kunstig intelligens af industriel karakter. Sammen hjælper NVIDIA og Dell Technologies virksomheder med at skabe AI-fabrikker, der tilfører værdifulde indsigter til deres data.”

 Data af høj kvalitet skaber resultater af høj kvalitet
Samarbejdet mellem Dell Technologies og NVIDIA og tilføjelserne til Dell Generative AI Solution-porteføljen giver kunderne en lang række værktøjer til at modernisere, transformere og styrke produktiviteten med AI, herunder:

 • Dell og NVIDIA først med omfattende AI-løsningDell AI Factory med NVIDIA er branchens første end-to-end AI-virksomhedsløsning, der integrerer Dells computer-, lagrings-, klientenheder samt software- og tjenestekapaciteter med NVIDIAs avancerede AI-infrastruktur og softwarepakke understøttet af højhastighedsnetværk. Dell AI Factory med NVIDIA transformerer data og skaber værdifulde indsigter ved at være designet på rack-niveau, hvor omfattende testning og validering er central. Derudover kan virksomheder drage fordel af professionelle tjenester, der står til rådighed ved implementeringen af Dell AI Factory med NVIDIA, hvilket forbedrer AI-kapaciteten i hele virksomheden.
 • Dell Technologies og NVIDIA samarbejder for at levere en ny væskekølende arkitektur i rackskalaen, baseret på NVIDIA Grace Blackwell Superchip, som udgør grundlaget for den øgede ydeevne i virksomhedens AI-relaterede workloads.
 • Dell PowerEdge XE9680servere kommer til at understøtte nye NVIDIA GPU-modeller, inklusiv NVIDIA B200 Tensor Core GPU, som forventes at give en AI-ydeevne op til 15 gange højere og lavere totalomkostninger.
 • Dell Generative AI Solution med NVIDIA – Retrieval-Augmented Generation (RAG) er en prævalideret full-stack-løsning, som understøtter implementeringen af AI og hjælper virksomheder med at forbedre kvaliteten af GenAI-modellen og øge nøjagtigheden af resultaterne.
 • Dell Generative AI-Solution med NVIDIA – Model Training giver en prævalideret full-stack-løsning til virksomheder, som vil bygge deres egne skræddersyede modeller tilpasset bestemte domæner.
 • Dell Data Lakehouse er et open data lakehouse, der hjælper virksomheder med at opdage, bearbejde og analysere data ét sted på tværs af hybrid- og multicloud-miljøer. Produktet er netop blevet tilgængeligt globalt.
 • Dell PowerScale er verdens første Ethernet lagringsløsning, der er valideret med NVIDIA DGX SuperPOD med DGX H100-systemer og hjælper kunderne med opnå hurtigere og mere  effektiv AI-lagring.

I samarbejde med NVIDIA AI udvides Dell Professional Services for GenAI for at hjælpe kunderne med at integrere, administrere og sikre løsningerne for at opnå hurtigere resultater. Dell Implementation Services inkluderer nu egenskaber, der kan levere den nye RAG-løsning, træne modeller, Dell Data Lakehouse og en GenAI-datasikkerhedstjeneste, der vurderer og minimerer sikkerhedsrisici for kunderne.

”Virksomhederne er ivrige efter at eksperimentere med AI, men der er mange udfordringer med at få udbytte af deres investering. Det kan være juridiske spørgsmål, men også udfordringer om datasuverænitet og datakvalitet er i fokus. Nye løsninger, som Dells Generative AI Solutions med NVIDIA – RAG, giver virksomheder lettere adgang til generativ AI, hvilket øger tilliden til teknologien og giver virksomhederne mod på at udvikle deres egen GenAI-løsninger”, siger Dave Vellante, chefanalytiker hos theCUBE Research.

 Tilgængelighed:

 • Dell AI Factory med NVIDIA er tilgængelige allerede nu gennem traditionelle kanaler og i Dell APEX.
 • Dell PowerEdge XE9680 servere med NVIDIA B200 Tensor Core GPU’er, NVIDIA B100 Tensor Core GPU’er og NVIDIA H200 Tensor Core GPU’er forventes at blive tilgængelig senere på året.
 • Dell Generative AI Solutions med NVIDIA – RAG er tilgængelige allerede nu gennem traditionelle kanaler og i Dell APEX.
 • Dell Generative AI Solutions med NVIDIA – Model Training bliver tilgængelig i april gennem traditionelle kanaler og i Dell APEX.
 • Dell Data Lakehouse er tilgængelig allerede nu.
 • Dell PowerScale bliver valideret nu med NVIDIA DGX SuperPOD med DGX H100 og NVIDIA OVX-løsninger
 • Dell PowerScale Implementation Service til RAG bliver tilgængelig på udvalgte lokationer fra d. 31. maj.
 • Dell infrastruktur udrulningsservices for træning af modeller er tilgængelige på udvalgte lokationer nu.
 • Advisory Services for GenAI Data Security er tilgængelige på udvalgte lokationer nu.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>