Dell Technologies lancerer nye skærme med skarpe detaljer og høj farvenøjagtighed
Hjem NYE PRODUKTER Dell Technologies lancerer nye skærme med skarpe detaljer og høj farvenøjagtighed

Dell Technologies lancerer nye skærme med skarpe detaljer og høj farvenøjagtighed

Af Redaktionen

Nye lanceringer fra Dell Technologies byder på to nye skærme, der kommer med en lang række tilslutningsmuligheder, men også enestående farver og kontraster, hvilket gør dem ideelle til kreativt arbejde eller til at dykke ned i analysearbejde.

Derudover byder nyhederne også på en ny version af den revolutionerende bærbare pc: Dell XPS 13 Plus.

Dell Technologies har netop lanceret den længe ventede Dell UltraSharp 32 6K-skærm og den nye Dell UltraSharp 38 USB-C Hub-skærm. Derudover løftes sløret for en opdateret version af den anerkendte Dell XPS 13 Plus, der nu også er tilgængelig med de nyeste 13. generations Intel Core-processorer, som giver den bærbare pc endnu mere råstyrke.

Fantastiske detaljer, skarphed og farvenøjagtighed i 6K-opløsning
Dell Technologies lancerer nye skærme med skarpe detaljer og høj farvenøjagtighedDell UltraSharp 32 6K-skærmen (U3224KBA) er verdens første 6K-skærm med IPS Black-teknologi, hvilket resulterer i højere kontrast og endnu dybere sort. Det gør skærmen ideel til de detaljeorienterede fagfolk, hvor hver pixel tæller. Den nye 6K-skærm er spækket med kraft til produktivitet og kommer med en lang række avanceret funktioner, der sikrer helt præcise detaljer, skarphed og farvenøjagtighed, alt sammen i enestående 6K-opløsning og VESA Display HDR 600. Derudover kommer Dell UltraSharp 32 6K-skærmen med et indbygget 4K HDR-webcam og Thunderbolt™ 4-forbindelse med op til 140W strømforsyning.

Dyk ned i selv de mest kreative værker og detaljerede analyser
Nyd fordybende billeder med enestående farver og kontrast på den nye Dell UltraSharp 38 Curved USB-C Hub-skærm (U3824DW), der også er verdens første 37,5” WQHD+-skærm med IPS Black-teknologi. Skærmen er ideel til at håndtere selv de mest komplekse opgaver, kreative værker eller detaljerede analyser.

Dell UltraSharp 38 Curved USB-C Hub-skærmen kommer med et væld af tilslutningsmuligheder, der forsyner den bærbare pc med op til 90W, uafbrudt forbindelse til Ethernet samt hurtige adgangsporte til at oprette forbindelse til andre eksterne enheder. Det er også muligt at tilslutte to pc’er og anvende dem samtidig takket være indbygget KVM, Picture-by-Picture samt Picture-in-Picture-funktioner, der gør det nemt at styre de to tilsluttede pc’er med et enkelt tastatur og mus.

Både Dell UltraSharp 32 6K- og Dell UltraSharp 38 Curved USB-C Hub-skærmene kommer med ComfortView Plus, der reducerer det skadelige blå lys, alt imens farvenøjagtigheden bevares.

 Lille, men mægtig: den bedste ydeevne i en 13” bærbar pc
Dell XPS 13 Plus tager ydeevne til et helt nyt niveau takket være Raptor Lake-processorer. Den bærbare pc kombinerer avanceret teknologi og minimalistisk design, alt imens den kommer med en lang række funktioner, der placerer Dell XPS 13 Plus i en klasse for sig. Ved første blik snyder det enkle design og den lille formfaktor, men Dell XPS 13 Plus kommer med nok kræfter til at udføre kreative arbejdsopgaver og gør det nemt at multitaske. Nu bliver Dell XPS 13 Plus også tilgængelig med de nyeste 13. generations Intel Core-processorer, der løfter pc’ens ydeevne til et helt nyt niveau.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>