Prisvenlig lagringsløsning for små- og mellemstore virksomheder
Hjem NYE PRODUKTER Prisvenlig lagringsløsning for små- og mellemstore virksomheder

Prisvenlig lagringsløsning for små- og mellemstore virksomheder

Af Redaktionen

TVS-951X har en syvende generationens Intel Celeron 3865U.

Prisvenlig lagringsløsning for små- og mellemstore virksomheder 2Energibesparende to-kernet processor, 2 GB/8 GB DDR4 to-kanalers hukommelse (op til 32 GB) og har hybriddrev (inklusive fem 3,5-tommers rum og fire 2,5-tommers SSD-rum) som understøtter op til ni enheder i samme fysiske rum som en NAS med 5 rum.

Når 2,5-tommers SSD-enheder installeres i sine rum, er det muligt at aktivere SSD-cache og Qtier automatiske niveauinddelingsteknik for at øge systemet ydeevne. Når priserne på SSD-enheder forsat er overkommelige, er TVS-951X en højpræsterende og prisvenlig lagringsløsning for små- og mellemstore virksomheder. TVS-951X har en indbygget 10GBASE-T/NBASE-T-port for hurtigt 10GbE-netværk.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>