Det langvarige OE-partnerskab er urokkeligt i bestræbelserne på at opnå bæredygtig mobilitet
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Det langvarige OE-partnerskab er urokkeligt i bestræbelserne på at opnå bæredygtig mobilitet

Det langvarige OE-partnerskab er urokkeligt i bestræbelserne på at opnå bæredygtig mobilitet

Af Redaktionen

Goodyears EfficientGrip Performance 2 er blevet valgt af Citroën til at udstyre alle deres nye fuldelektriske ë-C3-modeller.

Den godkendte montering er et udtryk for Goodyears engagement i ydeevne, effektivitet og fremtidig elektrisk mobilitet.

Den nye Citroën ë-C3 er den første helt europæisk designede og byggede lille bil til en overkommelig pris, hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet, oplevelse og komfort.

Goodyear vil levere sommerdækket EfficientGrip Performance 2, som er udviklet til at give en ultra-lav rullemodstand, som vil øge ydeevnen og dermed den elektriske rækkevidde. Dækket har også et fleksibelt slidbanemønster, der begrænser brud forårsaget af ujævne vejoverflader, hvilket resulterer i en enestående holdbarhed.

Desuden stemmer dette partnerskab om originaludstyr perfekt overens med Goodyears nyligt lancerede strategi “Ready for EV”. I den forbindelse har Goodyear introduceret to nye mærkninger, som er synlige på siden af alle originale elbil- og PHEV-monteringer, som det ses på ë-C3. Disse mærkninger, kendt som Electric Drive Technology (EDT) og Electric Drive Ready (EDR), angiver inkorporeringen af et skræddersyet sæt teknologier til at imødekomme de specifikke og unikke egenskaber ved et elektrificeret køretøj, såsom kombination af høj lastkapacitet, håndtering og støjreduktion.

Samarbejde i bæredygtighedens ånd

Det langvarige OE-partnerskab er urokkeligt i bestræbelserne på at opnå bæredygtig mobilitetGoodyear og Citroën indgår i et frugtbart og bæredygtigt partnerskab. I 2022 udviklede Goodyear konceptdækket Eagle GO til montering på Citroëns konceptbil, Oli. Slidbanematerialet var fremstillet næsten udelukkende af bæredygtige eller genbrugte materialer.

Denne seneste OE-montering på ë-C3 demonstrerer det fælles engagement i at fremme bæredygtighed i bilindustrien, på baggrund af innovation.

Johannes Moll, Managing Director OE Consumer, Goodyear EMEA siger: “Det er en stor glæde for Goodyear, at vi er blevet valgt af Citroën til at udstyre den nye ë-C3. Vores EfficientGrip Performance 2 er et sommerdæk, der perfekt supplerer ë-C3’s moderne elektriske egenskaber, og det viser vores engagement i at levere innovative løsninger til elbiler og til fremtidens elektriske mobilitet.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>