Nexans fuldender opkøbet af La Triveneta Cavi og udvider sin europæiske rækkevidde
Hjem ENERGI Nexans fuldender opkøbet af La Triveneta Cavi og udvider sin europæiske rækkevidde

Nexans fuldender opkøbet af La Triveneta Cavi og udvider sin europæiske rækkevidde

Af Redaktionen

 Nexans, en leder inden for den globale energiovergang, annoncerer i dag færdiggørelsen af opkøbet af La Triveneta Cavi, en af de europæiske ledere inden for mellem- og lavspændingskabler.

Opkøbet er et betydeligt skridt fremad i Nexans’s strategi om at blive en ren elektrificeringsaktør.

La Triveneta Cavi bringer en rig arv af innovation, avanceret fremstilling og logistik samt et erfarent ledelsesteam for yderligere at accelerere Nexans’s værdiskabelse inden for elektrificering.

Baseret i Italien siden 1965 fremstiller La Triveneta Cavi primært lavspændingskabler til byggeri, infrastruktur, brandsikre kabelsystemer og anvendelser inden for vedvarende energi i 30 lande. Virksomheden driver et førsteklasses, vertikalt integreret netværk med tre kabelproduktionsenheder med yderst effektive logistikmuligheder, ud over et verdensklasse “in-house” kobbertrækanlæg. Virksomheden har en arbejdsstyrke på cirka 700 dygtige medarbejdere og har genereret en omsætning på mere end 800 millioner euro i løbet af de sidste tolv måneder.

Virksomhedens værdi på omkring 520 millioner euro repræsenterer en multipel på 5,6x 2023 EBITDA før synergier og 4,6x efter løbende synergier. Det vil have en høj encifret vækst i indtjening pr. aktie (EPS) fra år et. Nexans’s finansiering af opkøbet vil have begrænset indflydelse på løbende gearing til at forblive ≤1,0x.

Christopher Guérin, Nexans’s administrerende direktør, sagde: “Opkøbet af La Triveneta Cavi er helt i tråd med vores vision om Nexans som en global elektrificeringsaktør.

Nexans fuldender opkøbet af La Triveneta Cavi og udvider sin europæiske rækkevidde

Dette skridt styrker betydeligt vores tilstedeværelse i elektrificeringssegmentet, hvor vi med succes har gennemført to opkøb i løbet af de sidste to år, og det vil yderligere muliggøre acceleration af lanceringen af nye bæredygtige tilbud i sektorer med høj efterspørgsel. Sidst men ikke mindst, kan jeg ikke være mere glad for at byde La Triveneta Cavi’s talentfulde medarbejdere velkommen til Nexans-familien.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>