Danske CyberNordic og Acronis indgår storstilet samarbejde: Vil sikre mindre virksomheder bedre mod nye trusler
Hjem SIKKERHED Danske CyberNordic og Acronis indgår storstilet samarbejde: Vil sikre mindre virksomheder bedre mod nye trusler

Danske CyberNordic og Acronis indgår storstilet samarbejde: Vil sikre mindre virksomheder bedre mod nye trusler

Af Redaktionen

Den danske it-sikkerhedsvirksomhed, CyberNordic indgår nu partnerskab med internationale Acronis.

De to aktører går sammen om at kunne tilbyde kunder en omfattende it-sikkerhedsløsning og at gøre it-sikkerhed let simpelt og let tilgængeligt – især for mindre virksomheder.

Den internationale it-sikkerhedsvirksomhed Acronis indgår nu partnerskab med danske CyberNordic. Hensigten med partnerskabet er skabe én løsning, der kommer omkring alle it-sikkerhedsvinkler og dermed fjerner kompleksiteten ved it-sikkerhed, så det bliver enkelt og tilgængeligt for alle, store som små virksomheder.

Mange virksomheder føler, at it-sikkerhed er en overvældende størrelse, hvor at der er alt for mange ubekendte faktorer at skulle tage stilling til. Det betyder desværre, at mange kommer for langsomt i gang med at skabe et it-sikkerhedsværn eller i værste fald vælger løsninger, som ikke matcher virksomhedens egentlige behov. Ofte ender virksomheder med løsninger, som ikke dækker alle angrebsflader eller med services, som kan langt mere end nødvendigt – og dermed også er en unødvendig omkostning.

Danske CyberNordic og Acronis indgår storstilet samarbejde: Vil sikre mindre virksomheder bedre mod nye trusler

Morten Holm Gregersen, direktør hos CyberNordic och Mikael Johanson, Nordisk country manager hos Acronis

”Mange ser it-sikkerhed som en blackbox, der er svær at forholde sig til. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at gøre it-sikkerhed forståeligt og ikke mindst at tilbyde en overskuelig helhedsløsning, som er tilgængelig for alle. En slags privatalarmsystem, som kommer i en forståelig pakke og medfølgende service. Dén løsning får vi mulighed for at skabe sammen med Acronis, som kommer med løsninger, der både har backup, antivirus, høj driftssikkerhed og service. Især for danske virksomheder vil partnerskabet kunne gøre en forskel,” siger Morten Holm Gregersen, direktør hos CyberNordic.

Fokus på at tilbyde en samlet løsning målrettet SMV’er

Særligt de mange danske små op mellemstore virksomheder (SMV’er) står overfor en stor it-sikkerhedsmæssig udfordring. Trusselsniveauet er højt, konsekvenserne ved cyber-angreb synes uoverskuelige og budgetterne til it-sikkerhedsløsningerne er små. Det er særligt de virksomheder, det nye partnerskab er målrettet.

Det nye partnerskab hjælper de virksomheder, som ønsker en samlet løsning, hvor både de ansattes adfærd, det man kalder it-hygiejnen, de enkelte enheders beskyttelse, netværket samt backup, er samlet hos én leverandør. For MSP’er (Managed Service Providers) betyder det, at de via det nye samarbejde kan levere en whitelabel-løsning til deres kunder.

“Vi er virkelig glade for at kunne indgå partnerskab med en Nordisk-forankret virksomhed, som kender markedet og aktørerne. Cyber Nordic’s tilgang til at it-sikkerhed skal være for alle, snakker fuldstænding ind i Acronis’ vision.  Sammen kan vi være endnu mere aktuelle for vores kunder og udbrede vores netværk, særligt for MSP’ere,” siger Mikael Johanson, Nordisk country manager hos Acronis.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>