Ny løsning fra GlobalConnect reducerer unødvendigt Wi-Fi-strømforbrug om natten
Hjem BÆREDYGTIGHED Ny løsning fra GlobalConnect reducerer unødvendigt Wi-Fi-strømforbrug om natten

Ny løsning fra GlobalConnect reducerer unødvendigt Wi-Fi-strømforbrug om natten

Af Redaktionen

På mange kontorer er Wi-Fi-forbindelsen tændt efter lukketid, og det koster unødigt på både strøm-og CO2-regningen.

Nu tilbyder fiber-og netværksvirksomheden GlobalConnect en løsning.

Adgangspunkter til det trådløse internet er sædvanligvis aktive døgnet rundt, selv når de ikke er i brug.

Men i kontor- og butiksmiljøer ligger udstyr ofte i dvale om natten. Dermed sluger internetudstyret strøm, selv når de ikke er i brug.

Ny løsning fra GlobalConnect reducerer unødvendigt Wi-Fi-strømforbrug om natten

Sofia Lisa Dinesen, GlobalConnect

GlobalConnect tilbyder nu muligheden for helt at slukke Wi-Fi-adgangspunkter i kontorlokaler efter arbejdstid.

“Vores Wi-Fi Power Control-løsning kan reducere CO2-emissioner og sænke energiregningen for vores erhvervskunder. For eksempel kan virksomheder med 100 Wi-Fi-adgangspunkter på et kontor spare mellem 9.000 og 18.000 kroner årligt og sænke deres CO2-udledning med op til 1,2 ton om året,” siger Sofia Lisa Dinesen, SVP for strategi og bæredygtighed hos GlobalConnect.

Denne løsning er bare et af mange initiativer fra fiber- og netværksvirksomheden:

“Vores ambition er ikke kun, at GlobalConnect skal blive en endnu mere bæredygtig virksomhed. Vi ønsker også at støtte vores kunder på deres bæredygtighedsrejser. Et andet initiativ, der kan hjælpe vores kunder på vej, er vores ’Customer Carbon Calculator’, der giver kunderne adgang til emissionsdata på de løsninger og tjenester, de køber hos os,” tilføjer Sofia Lisa Dinesen.

Den nye Wi-Fi-løsning er et specialiseret værktøj, der giver GlobalConnects kunder mulighed for at lukke ned for trådløse adgangspunkter i løbet af natten. Løsningen er nu tilgængelig på det nordiske marked og i Tyskland for erhvervskunder med Managed Local Area Network (MLAN) og Cisco Meraki-adgangspunkter.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>