Hitachi Vantara og Veeam indgår en global strategisk alliance for at levere omfattende løsninger til databeskyttelse i hybrid cloud
Hjem SIKKERHED Hitachi Vantara og Veeam indgår en global strategisk alliance for at levere omfattende løsninger til databeskyttelse i hybrid cloud

Hitachi Vantara og Veeam indgår en global strategisk alliance for at levere omfattende løsninger til databeskyttelse i hybrid cloud

Af Redaktionen

Det nye partnerskab understreger Hitachi Vantaras strategiske tilgang til forsvar ved at kombinere firmaets ekspertise i infrastruktur med Veeams Software til databeskyttelse og ransomware-gendannelse.

Hitachi Vantara, et datterselskab af Hitachi, Ltd. (TSE: 6501), der beskæftiger sig med datalagring, infrastruktur og styring af hybrid cloud, meddeler i dag et strategisk partnerskab med Veeam Software, der er førende i databeskyttelse og ransomware-gendannelse, for at levere avancerede løsninger for cyber-modstandsdygtighed og databeskyttelse til kunderne.

Disse løsninger integrerer Hitachi Vantaras infrastrukturportefølje med Veeams software for at beskytte virksomheder mod ransomware-angreb og minimere nedetid.

I en tid med stigning i ransomware-angreb og databrud står virksomheder over for hidtil usete udfordringer med at sikre deres kritiske data. Ifølge Veeams Data Protection Trends Report 2024 har mindst 76% af organisationerne oplevet mindst ét ransomware-angreb det seneste år. Disse tal, som forventes at stige, understreger behovet for effektive strategier og partnerskaber til at bekæmpe disse voksende cybersikkerhedsrisici.

Partnerskabet styrker virksomhedernes stilling inden for cybermodstandsdygtighed med let implementerbare løsninger, der møder virksomhederne, hvor de er på deres cloud-rejse. Veeam Data Platform integreres problemfrit med Hitachi Vantaras eksisterende lagringsplatforme, herunder Virtual Storage Platform One, Hitachi Content Platform (HCP) og Hitachi Unified Compute Platform (UCP), for at tilbyde avancerede funktioner for cybermodstandsdygtighed såsom ransomware-detektion, hurtig genoprettelse og uforanderlig lagring. Denne integration muliggør forbedrede gendannelsespunktsmål (RPO’er) og sikrer dataintegritet på tværs af hybrid cloud-miljøer. Gennem det nye samarbejde kan Hitachi Vantara også tilbyde kunder og partnere flere værktøjer til at tackle udfordringer inden for databeskyttelse og cybermodstandsdygtighed ved hjælp af en syv-lags forsvarsstrategi, samtidig med at omkostningerne og kompleksiteten, som er forbundet med at håndtere flere leverandører, reduceres.

Kimberly King, Senior Vice President for Strategic Partners and Alliances hos Hitachi Vantara, siger: “Da vi fortsat går ind for en tilgang, hvor kanalerne kommer først, er vores partnerskab med Veeam et bevis på vores engagement i at styrke vores partnere. Ved at forene kræfter sikrer vi ikke kun, at vores partnere har adgang til konkurrencedygtigt prissatte løsninger fra Hitachi Vantara, men også at de er udstyret med omfattende implementerings- og ledelsestjenester for bedre at kunne betjene deres interessenter. Det udvider valgmulighederne inden for vores strategi for databeskyttelse og cybermodstandsdygtighed, hvilket tilbyder kunder og partnere øget fleksibilitet og robuste backup- og genoprettelsesmuligheder.”

Larissa Crandall, Vice President of Global Channel and Alliances hos Veeam Software, tilføjer: “Vores partnerskab fokuserer på at levere cybermodstandsdygtighed til vores kunder,” siger Larissa Crandall, Vice President for Global Channel and Alliances hos Veeam Software. “Kombinationen af Hitachi Vantaras infrastrukturevner og Veeams softwareekspertise bemyndiger virksomheder med letimplementerbare, avancerede løsninger til databeskyttelse og ransomware-gendannelse, der sikrer integriteten og tilgængeligheden af deres kritiske dataaktiver til enhver tid.”

Hitachi Vantara og Veeam indgår en global strategisk alliance for at levere omfattende løsninger til databeskyttelse i hybrid cloud

Larissa Crandall, Vice President of Global Channel and Alliances hos Veeam Software

Partnerskabet giver Hitachi Vantara mulighed for at tilbyde forbrugsmodeller som Data Protection as a Service (DPaaS) for at integrere problemfrit med eksisterende infrastruktur- og softwareløsninger. Hitachi Vantara-løsninger er også i overensstemmelse med rammer som National Institute of Standards and Technology (NIST), hvilket giver virksomheder mulighed for trygt at beskytte deres data og operationer, samtidig med at de opfylder strenge regulatoriske krav. Ved at tage en strategisk tilgang til databeskyttelse kan virksomheder forbedre deres operationelle modstandsdygtighed og reducere risici for cyberangreb og databrud.

“Samarbejdet kommer på et afgørende tidspunkt for virksomheder,” siger Steve White, Program Vice President for IDC’s globale kanaler og alliance-research. “I et landskab fyldt med cyberrisici udstyrer dette partnerskab ikke kun virksomheder med væsentlige værktøjer til at navigere i kompleksiteterne ved moderne databeskyttelse, men det styrker også tilliden ved at samle branchens ledere for at tilbyde et pålideligt forsvar mod stigende sikkerhedsudfordringer.”

Det strategiske samarbejde forbedrer Hitachi Vantaras databeskyttelsesevner, som sikrer 100% datatilgængelighed for operationel modstandsdygtighed og overholdelse af regulativer. Med en dybdegående cyberforsvarsstrategi og en justerbar lagringsportefølje, moderniserer Hitachi Vantara databeskyttelsen, problemfrit integreret med eksisterende løsninger. Funktioner som uforanderlige backups og ransomware-beskyttelse sikrer, at kritiske data forbliver tilgængelige og sikre, selv mod sofistikerede cybertrusler. Med årtiers IT-erfaring og et engagement i innovation er Hitachi Vantara en pålidelig partner for organisationer, der søger at forbedre deres cybersikkerhedsposition og sikre kontinuerlig data tilgængelighed.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>