EET Group intensiverer sit Retail engagement og baner vejen for Europæisk salgsvækst med etableringen af EET Retail
Hjem NYHEDER EET Group er glad for at annoncere lanceringen af EET Retail

EET Group er glad for at annoncere lanceringen af EET Retail

Af Redaktionen

 EET Group er glad for at annoncere lanceringen af EET Retail, et selvstændigt selskab under EET Group, der vil fokusere på forbrugerelektronik og retailområdet.

Fra og med 15. januar vil EET Retail drive salg og distribution af forbrugerelektronik på tværs af alle nordiske markeder.

EET Group intensiverer sit Retail engagement og baner vejen for Europæisk salgsvækst med etableringen af EET Retail

EET Retail

For at give EET Retail de bedste betingelser for succes, fusionerer EET Group samtlige retailkompetencer, herunder produkt, salg og marketing, under EET Retail. Tyve erfarne kollegaer med passion for forbrugerelektronik vil overgå til det nye selskab. Med deres samlede ekspertviden og en imponerende portefølje af markedsledende brands er EET Retail godt klædt på til at levere uovertruffen værdi til vores omfattende netværk af forhandlere og fungere som den foretrukne retailpartner for forhandlere og leverandører, der ønsker at træde ind på nye markeder.

Allan Friis, der har ti års erfaring med at opbygge og lede en succesfuld retailforretning hos EET Danmark, er udnævnt som administrerende direktør for EET Retail.

”Med etableringen af EET Retail vil vi få fuldt udbytte af de mange kompetencer indenfor retail, som vi har oparbejdet gennem årene. Vi vil udvide vores succesfulde Field Sales Service til at inkludere alle nordiske lande for dermed at løfte salget i butikkerne, og forhandlerne vil få glæde af et endnu stærkere team til at servicere dem. Når retailmarkedet generelt oplever modvind, så er det et privilegie at være en del af en koncern, som er robust og som tør at investere i nye tiltag og søsætte EET Retail, med fuld kraft fra første dag! Jeg er sikker på at EET Retail vil være en løftestang til at styrke vores position på det europæiske marked yderligere, og målsætningen er, at vi med det nye selskab opnår en tocifret vækst i 2024”, siger Allan Friis, adm. direktør for EET Retail.

EET Retail overtager driften og samhandlen med de største webshops, detailkæder, hypermarkets og specialforretninger i Norden, hvilket udgør mere end 2.000 udsalgssteder og en trecifret DKK millionomsætning.

“Vi ser frem til at samle vores specialisters ekspertviden inden for forbrugerelektronik for at løfte dette forretningsområde yderligere i de kommende år”, siger administrerende direktør for EET Group, Søren Drewsen. “Ved at kombinere en fokuseret enhed med den effektive logistik, de mange digitale tjenester og den omfattende produktekspertise, som EET Group er kendetegnet ved, stræber vi efter at gøre EET Retail til den optimale retail-partner og levere en komplet og værdifuld service til vores kunder og leverandører. Med etableringen af EET Retail tror vi på, at vi inden for en overskuelig fremtid kan opnå den samme succes inden for salg og distribution af forbrugerelektronik i resten af Europa, som vi allerede har i de nordiske markeder,” siger Søren Drewsen, administrerende direktør, EET Group.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>