Få større indblik i din data med Lenovos nye, smartere løsning for edge til cloud-infrastruktur

Lenovo tilbyder nu virksomheder en markant opgradering af deres datainfrastruktur, som gør det muligt hurtigere og mere effektivt at udnytte de stigende datamængder.

Få større indblik i din data med Lenovos nye, smartere løsning for edge til cloud-infrastruktur 1Mængden af data vokser eksplosivt i disse år i takt med det stadig stigende antal IoT-enheder. For virksomheder kan data give store konkurrencemæssige fordele, hvis de kan håndtere, analysere og udtrække konklusioner på baggrund af den hurtigt og effektivt – og gerne dér, hvor dataen bliver genereret. Til netop dét formål lancerer Lenovo nu en ny og smartere løsning til virksomheders edge til cloud-infrastruktur.

  • Lenovo ThinkAgile MX1021 baseret på Thinksystem SE350 udnytter kraften fra Microsoft Azure Stack HCI ved edge computing til at reducere latency og analysere data dér, hvor de bliver produceret.
  • Lenovo ThinkSystem DM7100 er en lynhurtig lagerløsning, som samtidig beskytter data. Lageret er ideelt for kunder, der bruger en end-to-end løsning baseret på Azure, og som har behov for øjeblikkelig adgang til store mængder forretningskritisk data.

”I en tid, hvor hastighed og fleksibilitet har afgørende betydning for virksomheders drift, forlanger vores kunder højere ydelse, forbedret sikkerhed og mere fleksible løsninger. Lenovos teknologiske arkitektur er bygget til formålet: At levere værdifuld indsigt i data fra edge til core til cloud i realtid. Det skaber en ny virkelighed for virksomheder, hvor de kan realisere potentialet i den data, de har til rådighed,” siger Kamran Amini, Vice President og General Manager for Server, Storage and Software Defined Infrastructure hos Lenovo Data Center Group.

De nye løsninger er blandt andet udviklet med detail-, produktions- og transportbranchen for øje og giver disse industrier mulighed for til fulde at udnytte deres kundedata.

ThinkAgile MX1021 giver ved hjælp af Microsoft Azure Stacks-infrastruktur virksomheder mulighed for at få øget computerkraft dé steder, hvor data bliver genereret, så der er mulighed for hurtigt at kunne reagere på dataindsigterne. Det kan for eksempel give detailhandlen mulighed for at analysere data fra sensorer på lageret for at reducere svind og spild.

ThinkSystem DM7100 er en All-Flash Array og Hybrid Flash lagerløsning, som gør det muligt at afvikle kritiske applikationer hurtigere ved hjælp af NVMe-teknologi. Samtidig tilbyder den en integreret og sikker hybrid cloud-løsning til Microsoft Azure og andre offentligt tilgængelige cloud-løsninger. For detailvirksomheder giver det mulighed for hurtigt at gøre brug af data til eksempelvis administration af lageroplysninger eller tilbyde e-handlende kunder en hurtigere og mere gnidningsfri købsoplevelse.

Begge produkter er sikret med Lenovo ThinkShield og kan handles gennem Lenovo TruScale.