Cat phones lancerer den ultimative arbejdstelefon: Cat S62 Pro

Bullitt Group, der er den globale licensindehaver af Cat phones, lancerer nu den tredje generation i Cat 60-serien med deres nye flagskibsmodel: Cat S62 Pro.

Cat phones lancerer den ultimative arbejdstelefon: Cat S62 Pro 1Telefonen kommer med nyskabende funktioner i et robust og funktionelt design, hvilket gør den til det ultimative mobile arbejdsværktøj.

Cat S62 Pro kommer med den nyeste teknologi inden for termisk kamerateknik, og sætter dermed helt nye standarder for, hvad en arbejdstelefon kan bruges til. Med FLIR Lepton 3.5 og den nye MyFLIR Pro-app firdobler Cat S62 Pro antallet af termiske pixels og byder derudover på mange spændende funktioner.

Ekstremt robust

Cat S62 Pro er en ekstremt robust smartphone. Telefonen kommer både med en IP68-klassificering og opfylder militærstandarden MIL SPEC 810H. Det betyder, at Cat S62 Pro kan bruges under de mest ekstreme forhold. Den kan tåle tab fra 1,8 meters højde direkte ned på stål – på alle sider og hjørner – og er fuldstændig vand-, støv- og smudstæt. Den kan modstå ekstreme temperaturer og vibrationer og kan desuden nedsænkes i, eller vaskes med, både sæbevand og desinfektionsmiddel, når den har brug for en grundig rengøring.

Endnu bedre termiske billeder

For første gang nogensinde kan termiske billeder blandes med visuelle billeder ved hjælp af kameraets Dual Pixel-sensor og FLIRs MSX®-teknologi (Multi-Spectral Dynamic Imaging), der overfører detaljer fra motivet til det termiske billede. Funktionerne sikrer en højere billedkvalitet, skarpere billeder og en højere termisk opløsning, og giver dermed brugeren en større forståelse for det termiske billede.

“Vi har i fem år været de stærkeste på det termiske mobilmarked, og med lanceringen af Cat S62 Pro hæver vi standarden yderligere med banebrydende termisk billedkvalitet. Sammenlignet med dens forgænger, er S62 Pro’s design 12 pct. mere kompakt, samtidig med at skærmen er 10 pct. større. Den er hurtigere, mere kraftfuld og imponerende robust. Det er den ultimative arbejdstelefon”, fortæller Peter Cunningham, VP, Produkt Portfolio i Bullitt Group.

Den nye software giver mulighed for analyse- og rapporteringsfunktioner, som ellers kun findes i produkter, der er dedikeret til termiske billeder. Indbyggede isoterm-alarmer, minimum- og maksimum temperaturindikatorer samt rapportering er blot få af de nye funktioner, der findes i MyFLIR Pro-appen på Cat S62 Pro.

Nye, smarte funktioner

”Ved at tilføje FLIR Systems nyeste termiske Lepton-sensor til Cat S62 Pro, fortsætter vi vores tradition inden for innovation, som nu strækker sig over tre generationer af Cat phones, der hjælper professionelle med at udføre deres arbejde hurtigere og mere præcist. MyFLIR Pro-appen giver for første gang på en smartphone adgang til avancerede termografi-funktioner, der giver brugerne mulighed for at se varmeenergi, der ellers er usynligt for det blotte øje.” siger Paul Clayton, der er General Manager, Components Business hos FLIR.

Med isotermalarmen kan brugere overvåge et temperaturinterval (fra -20 grader til 400 grader), og få besked, hvis temperaturen stiger eller falder til det valgte interval. Det er især brugbart, hvis man skal kontrollere, om en maskine når en bestemt temperatur, hvis man skal screene for forhøjet kropstemperatur – eller hvis man skal tjekke, om grillen er varm nok.

Cat S62 Pro kommer med en 5,7” FHD+ 18:9-skærm, 6 GB RAM/128 GB ROM hukommelse samt hurtigere Qualcomm chipset, Android™ 10 og et større, optimeret batteri. Cat S62 Pro understøtter desuden Android Enterprise-funktioner, herunder Zero-touch, samt førende EMM-løsninger.

Pris og tilgængelighed

Cat S62 Pro kan bestilles nu og vil være tilgængelig hos nedenstående forhandlere fra 1. september til en vejledende udsalgspris på 5.290 kr.

  • TDC B2B
  • Expert
  • Power
  • Elgiganten
  • Komplett