Garmin afslører sin skarpeste og smarteste cykelcomputer nogensinde: Edge 1050
Hjem NYE PRODUKTER Garmin afslører sin skarpeste og smarteste cykelcomputer nogensinde: Edge 1050

Garmin afslører sin skarpeste og smarteste cykelcomputer nogensinde: Edge 1050

Af Redaktionen

Garmin (NYSE: GRMN) annoncerede i dag Edge 1050, dens skarpeste, smarteste og mest tilsluttede cykelcomputer nogensinde.

Edge 1050 kan prale af en levende touchscreen-skærm og kombinerer overlegen navigation, præstationstracking, cykelbevidsthed og smarte tilslutningsmuligheder – alt imens den på imponerende vis leverer op til 20 timers batteritid i de mest krævende brugstilfælde og op til 60 timer i batterisparetilstand.

Spækket med funktioner, der hjælper med at fremme et mere sammenhængende cykelfællesskab, kan cyklister modtage advarsler om vejfarer, der rapporteres af andre cyklister, og se beskeder og ranglister under gruppeture1. Plus, nye tilføjelser såsom oprettelse af bane på enheden, Garmin Pay, en indbygget højttaler og mere hjælper med at gøre hver tur bedre.

“Vi er glade for at kunne introducere vores hidtil skarpeste, højtydende cykelcomputer med Edge 1050. Med en enestående køreoplevelse, overlegen navigation og fællesskabsfokuserede funktioner er vores nyeste cykelcomputer lavet til at holde cyklisterne motiverede – uanset om de ‘planlægger en gruppetur med venner eller et langt soloeventyr.” –Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Never stop cycling (together)

Garmin afslører sin skarpeste og smarteste cykelcomputer nogensinde: Edge 1050Gør turene endnu sjovere med funktioner designet til at bringe cykelsamfundet sammen.

  • Nye forbedringer af GroupRide1 giver ryttere mulighed for at forblive forbundet med in-ride beskeder, live placeringer og hændelsesdetektionsalarmer2, der kan underrette og dirigere medryttere til en cyklist, der har brug for hjælp. Cyklister kan også tilføje noget konkurrence til deres tur med in-ride leaderboards for stigninger, plus vittige postride-præmier, herunder Speed Racer (højeste maks. hastighed), Chatterbox (største bruger af GroupRide-meddelelsesfunktionen), Worker Bee (mest tid brugt på at træde i pedalerne) og mere3.
  • Modtag advarsler om vejfarer på skærmen, der rapporteres af andre cyklister – såsom huller i vejen eller væltede træer – og bidrag endda med farer for at hjælpe med at advare andre ryttere1.

Skab dit fællesskab. GroupRide-opdateringer og advarsler om vejfarer vil snart være tilgængelige på Edge 540-, Edge 840- og Edge 1040 cykelcomputere.

Hvad er nyt
  • Opfrisket design: Vinklet kabinet og diskrete, helmetal-knapper plus et udskifteligt quarter-turn mount suppleres af et levende 3,5″ flydende krystaldisplay.
  • Garmin Pay kontaktløse betalinger: Du skal ikke bekymre dig om at grave i lommen for at trække kontanter ud; bris gennem en café eller snackstop midt på turen med et tryk på Edge.
  • Indbygget højttaler: Hør trænings- og navigationsbeskeder, og advar ryttere og fodgængere foran ved hjælp af en cykelklokke på enheden.
  • On-Device Course Creator: Opret nemt baner direkte på enheden ved hjælp af den responsive touchscreen og slå forskellige kortoverlejringer til eller fra.
  • Overfladetype: Se asfalterede eller ikke-asfalterede vejbaner på Edge, mens du kører, og få advarsler om kommende ikke-asfalterede sektioner.
  • Turspecifik rute: Få en rute, der passer til en specifik tur – uanset om det er bjerg, grus eller landevej.
  • Map Manager med Wi-Fi-forbindelse: Tilføj, skift eller opdater yderligere kort via Wi-Fi direkte på cykelcomputeren.

“Jeg har set mange Edge computere gennem årene, og ingen har gjort mig så begejstret som 1050. Brugerfladen på den nye Edge er fantastisk. Uanset om det er beskeder, vejret eller Strava-segmenter, er alt hurtigt tilgængeligt. De nye funktioner er også fantastiske; Jeg behøver aldrig mere bekymre mig om min pengepung med Garmin Pay, og at kunne oprette ruter direkte på computeren (og finde vandstop) er også et stort plus. Men jeg er nødt til at rose den indbyggede højttaler – der er en cykelklokkeknap! Mine dage med at råbe ‘på din venstre side’ er endelig forbi! Den nye skærm er sindssyg, og den ændrer fuldstændig oplevelsen. De levende farver og den fantastiske kontrast gør skærmen skarp og let at se. Som en erfaren rytter sætter jeg stor pris på brugervenligheden af den nye Edge 1050. Helt ærligt, nye funktioner og teknologi bliver sværere at bruge for os oldtimere, men Edge 1050 integrerer dem perfekt og gør dem let tilgængelige.” —Timothy O’Donnell, professionel triatlet og Garmin-sponsoreret atlet.

VIDEO: Se hvordan Edge 1050 kan hjælpe med at gøre din cykeltur bedre.

Forbered dig på din næste store tur

Edge 1050 er fyldt med avancerede træningsværktøjer og er klar til at hjælpe cyklister med at knuse hver tur4. Gratis Garmin træningsplaner – ligesom event-adaptive træningsplaner – leverer personlige træningspas, der tilpasser sig baseret på præstation og restitution, mens daglige foreslåede træningspas giver turforslag baseret på en cyklists aktuelle træningsbelastning og VO2-max.

Indsigt fra Firstbeat Analytics som VO2-max, træningsstatus, varme- og højdeakklimatisering og mere kan hjælpe cyklister med at evaluere deres præstationer og se, hvordan deres krop holder sig, mens funktioner som cykleevne og banekrav gør det muligt for cyklister at sammenligne deres evner med kravene af et specifikt forløb, så de kan fokusere deres træning på de rigtige områder.

Før du begiver dig ud, kan du bruge Trendline Popularity Routing til at finde de bedste ruter, der er mest brugt af andre Garmin ryttere, eller brug forudindlæste Garmin Cycle Maps, der inkluderer verdensomspændende mountainbike-stidata fra Trailforks. Cyklister kan også bruge pin drop-navigation til at sende et POI (“pin”) fra Apple Maps og automatisk modtage navigation til denne placering.

Præstér dit bedste

Edge 1050 inkluderer førsteklasses præstationsmålinger, der hjælper cyklister med at køre smartere. Udholdenhedsindsigt i realtid kan hjælpe cyklister med at overvåge og tracke deres anstrengelsesniveauer for at hjælpe med at påvirke træningsindsatsen eller se, hvor meget længere det nuværende tempo kan opretholdes. I mellemtiden tager power guide nu vinddata og en cyklists aktuelle udholdenhed i betragtning for at foretage realtidsjusteringer af effektmål. ClimbPro lader ryttere se den resterende stigning og stigningsprocent for hver stigning – uanset om de kører på en bane eller ej – mens Climb Explore lader cyklister se nærliggende stigninger på enheden eller i Garmin Connect. Avanceret cykledynamik giver ryttere indsigt i deres præstationer, og mountainbike-målinger, herunder hoptælling, hopdistance, Grit og Flow, hjælper med at tracke hver episk tur.

Vær opmærksom, hold forbindelsen

For øget selvtillid under en tur inkluderer Edge 1050 sikkerhedsfunktioner som LiveTrack og hændelsesdetektion og er kompatibel med Varia-serien af cykelradarer og smarte lygter samt inReach-satellitkommunikatorer5. Til cykling året rundt kan Edge 1050 nemt parres med Tacx indendørs smart-trainere. Den kan også tilpasses med datafelter, apps og widgets fra Connect IQ Store smartphone-appen.

Edge 1050 har en vejledende pris på 5.849 kr. og er tilgængelig i juli måned.

 

1 Når den bruges med din kompatible smartphone og Garmin Connect appen

2 Når parret med en kompatibel smartphone; se Garmin.com/ble. For krav og begrænsninger for sikkerheds- og sporingsfunktioner, se Garmin.com/safety.

3 Postride præmier er afhængige af en cyklists tilsluttede sensorer

4 Når parret med kompatible sensorer

5 Aktivt satellitabonnement er påkrævet. Nogle jurisdiktioner regulerer eller forbyder brugen af satellitkommunikationsenheder. Det er brugerens ansvar at kende og følge alle gældende love i de jurisdiktioner, hvor enheden er beregnet til at blive brugt.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>