Veeam udvider datafrihed for sine kunder med support til Proxmox VE
Hjem SIKKERHED Veeam udvider datafrihed for sine kunder med support til Proxmox VE

Veeam udvider datafrihed for sine kunder med support til Proxmox VE

Af Redaktionen

Den nye tilføjelse til Veeam Data Platform, der gør databehandling mere simpel og cybersikkerhed mere robust, vil blive fremvist på VeeamON 2024. 

Veeam Software, der er ledende på markedet inden for databeskyttelse og gendannelse fra ransomware, meddeler i dag, at virksomheden vil levere support til Proxmox VE.

Support til denne virtualiseringsplatform har været et populært ønske fra Veeams eksisterende små og mellemstore virksomhedskunder samt serviceudbydere.

Veeam udvider datafrihed for sine kunder med support til Proxmox VE

Veeam vil for første gang demonstrere denne nye databeskyttelses-funktion live under VeeamON 2024, der finder sted d. 3.-5. juni 2024 på Diplomat Resort i Fort Lauderdale, Florida – dog også online.

Da organisationer i stigende grad tager nye teknologier i brug og udvikler deres forretning, er det afgørende, at de kan vælge de forretningsplatforme og applikationer, der er optimeret til deres specifikke behov. Det er kernen i datafrihed. Veeam gør det muligt for organisationer at beskytte, flytte og gendanne deres data på de platforme, de foretrækker.

Efter den nyligt lancerede support til Oracle Linux Virtualization Manager, udvider Veeam nu Veeam Data Platform, som tilbyder datasikkerhed, datagendannelse og datafrihed til backup og brug af data uden platform eller cloud lock-in in, til snart også at omfatte Proxmox VE-hypervisoren. Veeam understøtter i øjeblikket VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Nutanix AHV, Oracle Linux Virtualization Manager og Red Hat Virtualization samt AWS, Azure og Google Cloud.

“Når vi taler med kunder, er et af deres oftest stillede spørgsmål, hvordan de kan bevæge sig mellem deres foretrukne platforme både i skyen og on-premises. Det er derfor, Veeam går ind for datafrihed – at give kunderne mulighed for at flytte til nye platforme med den ro i sindet, som vi tilbyder gennem databeskyttelse og cybergendannelse,” siger John Jester, Chief Revenue Officer hos Veeam. “Denne introduktion af support til Proxmox VE udvider vores omfattende databehandlingsløsning for at imødekomme de udfordringer, som vores kunder står over for, når de kæmper for at holde deres data sikre og beskyttede. Mens vi fortsætter med at advokere for datafrihed for vores 450.000 kunder, giver backup for Proxmox VE dem yderligere mulighed for den fleksibilitet, de har brug for for at optimere deres databehandlingspraksisser, muliggøre cybersikkerhed og fremskynde vækst i forretningen.”

Veeam Data Platform giver brugerne endnu større frihed til at tilpasse sig skiftende forretningsbehov for både virtualisering og cloud bedst muligt. Vigtige hovedpunkter i Veeams Proxmox VE-support inkluderer:

  • Uforanderlige backups: Hold ‘on-premises’ og cloud-backups af Proxmox VE VM’er sikre og beskyttede mod kryptering af ransomware, utilsigtede sletninger eller cyberangreb.
  • Ubegrænset backupydelse: Drevet af avanceret changed block tracking (CBT)-integration og varm add backup-mode, kan Proxmox VE-brugere nu nyde den hurtigere og mere effektive virtual machine (VM) backup, der minimerer forstyrrelser fra langvarige backups.
  • Veeam BitLooker: Ved automatisk at udelukke ubrugte disk blocks, såsom dem der tilhører slettede guest-OS-filer, forbedrer denne intelligente funktion backupydelsen, samtidig med at den bevarer værdifuld lagerplads.
  • Lagringsfleksibilitet: Support for alle Veeam Backup & Replication® backup repository typer giver kunderne mulighed for let at skabe backups fra ethvert lager, der passer til deres RTO/RPO-krav og budget.
  • Frihed til fuld VM recovery: VM’er fra centrale virtualiseringsplatforme som VMware vSphere, Microsoft Hyper-V eller public cloud kan hurtigt gendannes til Proxmox VE – og også den anden vej, hvilket reducerer nedetid og maksimerer produktiviteten.
  • Avancerede gendannelsesmuligheder: Identificér og gendan hurtigt alle ændrede og slettede filer, for eksempel efter et ransomware-angreb, hvilket sikrer forretningskontinuitet og ro i sindet i tilfælde af uventet datatab eller uforudsete forstyrrelser.

“Veeams kommende support til Proxmox er et bevis på den kundeværdi, Proxmox VE leverer i denne periode med et marked under forandring,” siger Martin Maurer, CEO hos Proxmox. “Vi er glade for, at så mange kunder tydeligt angiver, at Proxmox VE er hypervisor’en, der opfylder deres forretningsmål. Veeam, der leverer omfattende Proxmox VE-backup i Veeam Data Platform, bekræfter endnu engang  kundernes ønske om valgfrihed af data.”

“Veeam har udviklet omfattende platformssupport over de seneste år og udvikler konstant på hvordan det kan beskytte forskellige miljøer i alle størrelser,” siger Christophe Bertrand, Practice Director hos ESG. “Det er derfor, at tilbuddet om modstandsdygtighed til Proxmox VE-miljøer – den sjette hypervisor, som virksomheden nu understøtter – ikke kun er et logisk skridt, men et, der bør bekræfte Veeams fokus på kunders og SMV’ers krav omkring beskyttelse af data og mobilitet.”

Oplev den første live hands-on demo af Proxmox VE-backup, og opdag de seneste tendenser inden for databeskyttelse og ransomware-gendannelse på det 10. årlige VeeamON-event, der finder sted d. 3.-5. juni 2024 på Diplomat Resort i Fort Lauderdale, Florida og online.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>