HP lancerer bæredygtighedsprogram med Danmark som foregangsland

HP lancerer i dag Amplify Impact, et nyt bæredygtighedsprogram, der skal sætte turbo på udrulningen af bæredygtighedsinitiativer i HP’s partnerkanal, både herhjemme og globalt.

HP lancerer bæredygtighedsprogram med Danmark som foregangsland

Det nye program, der blandt andet har Danmark som foregangsland, er et led i HP’s ambitiøse mål om at blive den mest bæredygtige teknologivirksomhed inden 2030.

Formålet med programmet er, at HP stiller en række ressourcer til rådighed for sine partnere med henblik på hjælpe dem med at sætte ambitiøse mål og skabe bæredygtige forandringer inden for klima, sociale forhold og ulighed. Gennem programmet får alle partnere adgang til træning, salgsværktøjer, marketingmateriale og andre hjælpemidler.

I Danmark og en række andre udvalgte lande vil der desuden blive udrullet et ekstra initiativ under navnet Catalyst, der indebærer yderligere evaluering og forpligtelser fra begge parters side.

Partnerne bliver belønnet for deres deltagelse gennem certificeringer og årlige bonusser. HP har et mål om at halvdelen af deres partnere skal være med i det frivillige program inden 2025.