Kaspersky scorer topkarakter i Canalys partnerundersøgelse

Kaspersky indtager førstepladsen i it-analysehuset Canalys store tech-undersøgelse EMEA Channel Leadership Matrix og fastholder deres høje status hos partnere, hvor tilfredsheden med partnerprogram, support og kvalitet er i højsædet.

Kaspersky scorer topkarakter i Canalys partnerundersøgelse

For andet år i træk scorer Kaspersky topkarakter i Canalys EMEA Channel Leadership Matrix og ender på førstepladsen over it-leverandører med højeste grad af tilfredshed blandt partnere.

Med det største antal positive anmeldelser (554) demonstrerer Kaspersky et højt niveau af tilfredse og engagerede kunder. Kaspersky scorer højt i kategorier som tilgængelighed og levering (91 pct.) samt effektiv projektadministration (89 pct.). Den store tilfredshed tilskrives i høj grad fornyelsen af Kasperskys United Partner Program, hvor partnere har adgang til rapporter, træningsprogrammer og automatiserede salgsstatistikker.

“Vores ambition er konstant at forbedre vores produkter og tjenester, både for vores kunder og for vores partnere. En nøglefaktor i succesen med vores partnerprogram er derfor også god kommunikation. Vi ser derfor det gode resultat som en bekræftelse af vores engagement i Kasperskys partnere og er enormt glade for at blive anerkendt af Canalys,” siger Kirill Astrakhan, global salgsleder hos Kasperskys kanal-program.