Refurbed vil udbrede genanvendt teknologi i danske hjem
Hjem BÆREDYGTIGHED Online-platformen Refurbed vil udbrede genanvendt teknologi i danske hjem

Online-platformen Refurbed vil udbrede genanvendt teknologi i danske hjem

Af Redaktionen

Efter stor succes på flere europæiske markeder bliver online-platformen Refurbed nu tilgængelig i Danmark.

Målet er, at alle danske hjem skal eje minimum én genanvendt teknologisk enhed inden for de næste par år. 

Den østrigske virksomhed Refurbed vil gøre det nemmere for danskerne at købe genanvendt teknologi som fx telefoner, computere og tablets. Derfor lancerer Refurbed nu deres online e-handelsplatform i Danmark efter stor succes på flere europæiske markeder.

”Danmark er et interessant marked for Refurbed, fordi bæredygtighed i stigende grad bliver en vigtig faktor for mange danske forbrugere. Flere leder efter måder, hvorpå de kan købe færre ny-producerede varer og produkter, og her er blandt andet brugte telefoner et godt bud, fordi man ikke behøver gå på kompromis med hverken kvalitet eller service,” siger Kilian Kaminski, der er medstifter af Refurbed.

Stort potentiale og kapital i ryggen

Refurbed har knap 450 millioner kroner kapital i ryggen fra flere internationale investorer, der forventer en mangedobling af markedet for brugt teknologi i de kommende år.

”Markedspotentialet for genanvendt teknologi vokser meget hurtigt i både Danmark og resten af Europa, og markedet har bestemt ikke opnået den fulde kapacitet endnu. Vores vision er, at hvert hjem skal indeholde mindst én genanvendt teknologisk enhed inden for de næste par år,” siger Kilian Kaminski.

Refurbed vil udbrede genanvendt teknologi i danske hjemRefurbed blev grundlagt i 2017 i Østrig af Peter Windischhofer, Kilian Kaminski og Jürgen Riedl, der oplevede et stigende behov for genanvendte smartphones, tablets og computere, som kunne opfylde både sikkerhedskriterier, god kvalitet og garanti. Platformen er i dag tilgængelig i Østrig, Tyskland, Irland, Frankrig, Italien og Sverige, og på tværs af landende er der allerede blevet solgt over en million genanvendte enheder til sammen

På Refurbeds danske e-handelsplatform kan man finde et bredt udvalg af teknologi fra blandt andet Apple, Samsung, Huawei, HP og Lenovo.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>