Infinidat udvider sin InfiniBox-serie
Hjem NYE PRODUKTER Infinidat udvider sin InfiniBox-serie

Infinidat udvider sin InfiniBox-serie

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af storageløsninger i enterpriseklassen, annoncerede i dag den nye InfiniBox SSA™, en banebrydende solid state-array løsning, der leverer branchens højeste ydeevne til de mest krævende virksomhedsapplikationer.

InfiniBox SSA™ er drevet af Infinidats veldokumenterede deep learning-softwarealgoritmer og omfattende DRAM-cache.

Løsningen leverer konsekvent ydeevne- og latencyresultater, der overgår alle flash-arrays (AFA’er), og giver samtidig den samme anerkendte kundeoplevelse, 100 procent tilgængelighed og kompromisløs pålidelighed fra InfiniBox.

Infinidat udvider sin InfiniBox-serie”Innovationen i vores nye solid-state-array er helt koncentreret om krævende virksomhedsapplikationer, der nødvendiggør de højeste niveauer af ydeevne med ensartet, forudsigelig lav latency for stort set alle I/O,” udtaler Phil Bullinger, CEO hos Infinidat. ”Vores veletablerede InfiniBox-system er anderledes end konventionelle all-flash-arrays og leverer en unik og meget overbevisende kombination af ydeevne, skalerbarhed, tilgængelighed og omkostninger for langt størstedelen af ​​virksomhedens arbejdsopgaver. InfiniBox SSA™  løsningen udvider nu vores muligheder for at imødekomme de mest krævende enterprise-storagekrav.”

Den nye InfiniBox SSA™  løsning udvider den prisvindende InfiniBox-familie og er virksomhedens første 100 procent solid-state-teknologi til vedvarende opbevaring, der sammen med Infinidats patenterede Neural Cache deep learning-software tager InfiniBox-arrayets banebrydende ydeevne til næste niveau. InfiniBox SSA™  til områder, der kræver ensartet ultra-lav latency, supplerer InfiniBox-standardsystemet til generelle applikationer, der udgør langt de fleste  virksomhedsprogrammer. En fælles softwarebase mellem standard InfiniBox og den nye InfiniBox SSA™  giver problemfri, gennemsigtig datamobilitet mellem platformene, så kunderne kan reducere den samlede TCO, samtidig med en latency-optimering baseret på hvad applikationerne har behov for.

Feedback fra globale kunder, der allerede har evalueret og implementeret InfiniBox SSA™, har været meget positive. InfiniBox  SSA får sin ”hurtigere end AFA-ydeevne” gennem omfattende brug af DRAM-cache, der aktiveres af  Infinidats  patenterede Neural Cache-software. DRAM og solid state-drev (SSD’er) er begge solid state-teknologier, men DRAM er gangen hurtigere end flash-baserede SSD’er.

“InfiniBox-arkitekturen har været en game-changer for os, da det hjælper os med at opfylde vores SLA’er vedrørende ydeevne, garanteret 100% tilgængelighed, support og brugervenlighed,” udtaler Matt Bieri, Chief Information Officer hos Tyler Technologies. “Vores mest krævende applikationer, der repræsenterer ca. 5 procent af vores arbejdsmængde, kræver vedvarende latency på under et millisekund. Vi er glade for at kunne udnytte InfiniBox SSA™, der anvender den samme InfiniBox-arkitektur, Neural Cache og funktionssæt, til disse ultra-højtydende arbejdsopgaver.”

“Vi valgte at implementere den nye InfiniBox SSA™, fordi det er den mest effektive, mest elastiske og mest konsistente storage-løsning på markedet i dag,” udtaler et Fortune 500-forsikringsselskab, der kræver storage i enterprise-klasse og multi-petabyte størrelse. ”Vi sendte InfiniBox SSA igennem strenge tests og sammenlignede løsningen head-to-head med de store all-flash array-løsninger. InfiniBox SSA™  overraskede os ved at udkonkurrere ethvert AFA-produkt og opnåede 3x den oprindeligt registrerede ydeevne med 40 procent lavere latency, selv under flere fejlscenarier. Nu er vi i stand til at understøtte vores mest krævende service level agreements på SSA-platformen bedre, end vi nogensinde har været i stand til at gøre med noget andet lagerprodukt.”

”Vores markedsundersøgelse har bekræftet, at visse virksomhedsapplikationer kræver ultra-lav latency og ekstrem høj ydeevne. Det har været en udfordring at nå denne balance og maksimere hastigheden, idet der kræves en ny tilgang, der rækker ud over konventionelle tilgange,” beretter Paul Nashawaty, Senioranalytiker hos ESG. “Strategien til at gøre vedvarende back-end lagring til fuldstændig solid state-teknologi og få den allerbedste ydeevne fra ethvert medie er en ny måde at tænke på, hvordan man bedre adresserer præstationsfølsomme applikationer.”

Ved at tilbyde både InfiniBox og InfiniBox SSA-systemer giver Infinidat store forretningskunder mulighed for at konsolidere og adressere deres applikationsarbejdsbelastninger med den rigtige blanding af ydeevne og ventetid til de rigtige omkostninger. Ikke kun brugerne af InfiniBox SSA™  får den brændende hastighed, men de drager også fordel af brugervenlighed, skalerbarhed, høj tilgængelighed og lavere samlede ejerskabsomkostninger (TCO), der har sat InfiniBox-platformen i høj efterspørgsel blandt virksomheder og service både udbydere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>