Effektivitet og ergonomi på arbejdspladsen: Contour Design lancerer nye computermus
Hjem NYE PRODUKTER Effektivitet og ergonomi på arbejdspladsen: Contour Design lancerer et helt nyt SliderMouse

Effektivitet og ergonomi på arbejdspladsen: Contour Design lancerer et helt nyt SliderMouse

Af Redaktionen

Contour Design lancerer ny produktserie i innovativt design.

Den kendte RollerMouse er blevet re-udviklet og har fået selskab af et helt nyt produkt, SliderMouse.

Visionen er at bringe ergonomi til næste niveau og derved forebygge arbejdsskader til gavn for tusindvis af danske kontormedarbejdere.

 Contour Design, der er markedsledende indenfor udvikling og salg af ergonomiske computerløsninger, sender nu to nyudviklede computermus på gaden. SliderMouse Pro og RollerMouse Pro er udviklet og designet ud fra ergonomiske præmisser. De skal underbygge kroppens naturlige holdning gennem reduktion af greb og navigation fra central position og dermed gøre det muligt for folk at ændre deres vaner med et sundt og effektivt arbejdsmiljø.

Effektivitet og ergonomi på arbejdspladsen: Contour Design lancerer nye computermus

Kenneth Nielsen, administrerende direktør i Contour Design.

– Vi tror på, at det kræver de bedste arbejdsredskaber, for at være den bedste og mest produktive udgave af sig selv. Derfor speeder vi nu op for forebyggelse af skrivebordsrelaterede belastninger og løfter det til næste niveau. Fokus ligger på korrekte arbejdsstillinger samtidig med, at vi laver et produkt i rent design. At bruge specialudviklede redskaber skal udstråle velvære og professionalisme. Det skal ikke være en foranstaltning til dem, der har fået skader. Vi vil derhen, hvor man tager et aktivt valg om at optimere og forebygge, forklarer Kenneth Nielsen, administrerende direktør i Contour Design.

Friheden til bevægelse

Arbejdsskader bliver ofte forbundet med håndværkere med hårdt fysisk arbejde, men forskere har slået fast, at personer, der sidder mange timer foran en computer, også oplever smerter og kan pådrage sig arbejdsskader. Mens SliderMouse er et helt nyudviklet produkt er RollerMouse Pro en videreudvikling af den populære RollerMouse.

– Medarbejdere og virksomheder har hvert år enorme omkostninger på grund af arbejdsbetingede skader, som ofte er kroniske. Det rammer i stigende grad også kreative og kontormedarbejdere, der bruger det meste af deres tid foran en computer. Vi kaster os derfor nu hovedkulds ind i kampen for at øge synligheden for ergonomisk designede input-enheder gennem den bredere distributionstilgang med det formål at forebygge skader, forklarer Kenneth Nielsen.

Kernen i Contour Designs produkter er Central Pointing Device, der er en ergonomisk måde at arbejde på, der giver bedre bevægefrihed og optimerer kroppens arbejdsstillinger. Med de nye produkter tager virksomheden skridtet videre indenfor ergonomi og kombinerer det med komfort og skandinavisk design, der skal sikre et rent og stilistisk udseende.

– Vi har gjort det til en mission at inkorporere vores skandinaviske designtraditioner i vores nye produkter, der kombinerer høj funktionalitet med et rent design. Vi har gjort det muligt at tilpasse designet til individuelle præferencer, så brugerne kan matche deres fysiske behov og stilistiske ønsker, forklarer Kenneth Nielsen.

 Nordisk design af genbrugsplast

For at understøtte Contour Designs ønske om en lysere fremtid, er al hård plast i såvel SliderMouse som RollerMouse fremstillet i 100 procent recycled plastik. Produkterne er designet til at holde til at blive brugt i mange timer hver dag i mange år og på den måde, er der et stort fokus på at forhindre, at produkterne bliver en del af den smid-væk-kultur, der påvirker vores miljø negativt.

– Det handler om at øge graden af CO2-besparelse samt at indtænke produkternes levetid. Vi går forrest i kampen om at tænke cirkulærbæredygtighed ind i ergonomisk korrekte elektronikprodukter. På den måde tænker vi både bæredygtighed for medarbejderne og for miljøet, siger Kenneth Nielsen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>