Kæde vil gøre genbrugshandel nemmere og lancerer app
Hjem LIVSSTIL Kæde vil gøre genbrugshandel nemmere og lancerer app

Kæde vil gøre genbrugshandel nemmere og lancerer app

Af Redaktionen

Den landsdækkende kæde Børneloppen er netop gået i luften med en app, der skal gøre handel med genbrug let som en leg. Blandt andet kan du tjekke hjemmefra, hvad den lokale Børneloppen har i butikken.

Allerede første døgn efter lanceringen røg den nye app ind som den næstmest downloadede gratisapp og blev hentet 7000 gange af spændte genbrugshandlende, der ifølge Børneloppen har sukket efter en app-løsning i lang tid.

Den nye app skal gøre det nemmere at handle genbrug både for dem, der sælger, og dem, der køber.

– Vi har to slags kunder. Dem, der lejer stande og sælger, samt dem, der køber varerne i butikkerne. Det er især sælgerne, der har efterspurgt en app, så de på telefonen kan følge deres salg, booke stande og lave prismærker, mens køberne nemt kan tjekke, hvad den enkelte forretning har til salg. For eksempel kan man tjekke, hvad vi har af flyverdragter i størrelse 92 i Randers, før man sætter sig i bilen og kører afsted, lyder det fra Johanna Kiel, der er en af idékvinderne bag og indehaver af Børneloppen.

Vil gøre flere hooked på salg

Kæde vil gøre genbrugshandel nemmere og lancerer appØnskerne om en app-løsning handler dog ikke om at rykke handlen over på telefonen.

– Vi er og bliver en fysisk forretning, men vi skal stadig være til stede digitalt og har sådan set også altid været det. Med appen kommer både købere og sælgere tættere på deres lokale Børneloppen, hvor de også kan følge med i arrangementer og optjene rabat til selv at leje en stand. På den måde håber vi også på, at vi kan få endnu flere af vores købere til også at blive sælgere, forklarer Morten Brandt, der er medindehaver og IT-ansvarlig hos Børneloppen samt projektleder på appen.

– De fleste af vores sælgere bliver også enormt grebet af at have en stand, og der går sport i det for dem. Den leg, som det er, understøtter vi med appen, der kan sende små beskeder, når noget er blevet solgt og holde CO2-besparelsesregnskabet opdateret, tilføjer Morten Brandt.

Inspireret af Tinka-kort

Et nyt element i forbindelse med appen er desuden en kundeklub med et elektronisk klubkort, man viser ved kassen og dermed optjener point for sine køb. Det skal være med til at gøre det sjovere at handle med genbrug.

– Vores pointsystem er faktisk inspireret af de der Tinka-kort, man kunne få ved sine dagligvareindkøb for et par år siden, og det kan være med til, at der lige ryger lidt ekstra genbrugsguld i kurven, når man nu alligevel er på shoppetur. Det giver et legende element for både de voksne og børnene, siger Morten Brandt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>