Krüger ansætter brancheprofil som afdelingschef for den jyske spildevandsforretning
Hjem BÆREDYGTIGHED Krüger ansætter brancheprofil som afdelingschef for den jyske spildevandsforretning

Krüger ansætter brancheprofil som afdelingschef for den jyske spildevandsforretning

Af Redaktionen

Den 1. juni tiltræder Ole Johnsen som afdelingschef for Krügers Spildevandsafdeling vest for Storebælt.

 

Krüger ansætter brancheprofil som afdelingschef for den jyske spildevandsforretning

Her bliver Ole ansvarlig for Krügers aktiviteter inden for spildevand og ressourcegenvinding i Vestdanmark.

Ole Johnsen kommer fra en stilling som adm. direktør i Billund Vand og Energi, og har været med til at sætte Billund på verdenskortet med innovative og fremsynede ideer. Bl.a. har Ole været involveret i udviklingen af Billund Biorefinery også kaldet “Fremtidens Renseanlæg”, som bygger på nyudvikling og en kombination af teknologier, som er unik på verdensplan.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til at starte hos Krüger. Jeg har gennem mangeårige samarbejder og gode relationer opbygget stor respekt for Krüger som virksomhed og ikke mindst de innovative, engagerede og meget kompetente medarbejdere, der er i Krüger. Jeg er stolt over at få mulighed for at være med til at fastholde og udvikle Krügers positive omdømme som en fantastisk arbejdsplads og -samarbejdspartner, siger Ole.

I Krüger ser de også frem til at kunne fortsætte samarbejdet med Ole Johnsen:

“Vi glæder os i Krüger over at have fået en respekteret brancheprofil som Ole Johnsen som Afdelingschef og at fortsætte samarbejdet med at skabe fremtidens løsninger indenfor spildevand og bæredygtige løsninger, der gavner kunder, samfund og miljø, siger adm. dir. i Krüger Leif Bentsen.

Vibeke Borregaard fortsætter som konstitueret Afdelingschef frem til 1. juni.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>