Få penge for din gamle mobil hos Telenor
Hjem NYHEDER Få penge for din gamle mobil hos Telenor

Få penge for din gamle mobil hos Telenor

Af Redaktionen

Fra i dag kan alle danskere få penge for deres gamle mobiltelefon, når de køber en ny hos Telenor.

Få penge for din gamle mobil hos TelenorDet nye koncept hedder ’Mobilbyt’ og kommer til at køre uafhængigt af Telenors eksisterende mobilbytte-ordning, Telenor-Switch. Det er ikke nødvendigt at være Telenor-kunde i forvejen for at få fordel af Mobilbyt.

Telenor lancerede tilbage i 2017 mobilbytteordningen Switch. Nu går Telenor skridtet videre og tilbyder alle danskere – uanset, hvor de er mobilkunder i dag – en god pris for deres gamle brugte mobiltelefon, når de køber en ny mobiltelefon hos Telenor. Det gælder næsten uanset, hvor gammel telefonen er. Telenor tager imod alle telefoner uanset alder og stand og sørger for genanvendelse eller bæredygtig bortskaffelse.

Få op til 7.135 kroner for den gamle mobil
Mobilbyt fungerer ved, at alle almindelige mobiltelefoner værdiansættes ud fra en fast listepris, der udover model og alder også bygger på, hvilken stand mobiltelefonen er i. Defineret som enten ”God”, ”Skadet” eller ”Defekt”. Det er muligt at få op til 7.135 kroner for sin brugte mobiltelefon.

Telenor tilbyder Mobilbyt i samarbejde med Bluecity, der siden 2014 har specialiseret sig i køb, salg og bytte af brugte mobiltelefoner. Mobilbyt er købsbetinget, men så snart købet af den nye mobiltelefon er gennemført, vil kunden få udbetalt værdien af den brugte telefon via en bankoverførsel i løbet af et par bankdage.

”Vi ved fra adskillige undersøgelser, at rigtig mange brugte mobiltelefoner bare havner hjemme i skuffen, når folk opgraderer deres mobil. I stedet for, at de bare ligger og samler støv, indtil de måske ryger på genbrugspladsen, vil vi hellere give de gamle mobiltelefoner værdi og sørge for en forsvarlig bortskaffelse eller genanvendelse,” siger privatkundedirektør i Telenor, Christian Hoffmann.

En god og grøn gerning
De brugte mobiltelefoner bliver renset for alt indhold. Det vil sige, at alle apps og al data bliver slettet, så der intet er tilbage, der kan spores tilbage til den forrige ejer. Herefter bliver de softwareopdateret og solgt videre som brugte mobiler. De fleste mobiler vil blive gensolgt, mens nogle vil blive skilt ad og blive brugt som reservedele i det omfang, det er muligt. De reservedele, der ikke kan genbruges, vil blive bortskaffet via ISO-certificeret miljøhåndtering.

”Med Mobilbyt kan ens gamle mobil komme ud og leve igen, mens man selv får en god rabat på sin nye mobil. Det er godt for den gamle mobils nye ejer, det er godt for en selv, samtidig gør man en god og grøn gerning, mens man sparer penge,” siger Christian Hoffmann.

Forskellen på Telenor Switch og Telenor Mobilbyt er primært, at Telenor Switch knytter sig til konkrete Telenor-abonnementer og således er forbeholdt Telenor-kunder. Mobilbyt er for alle og giver en kontant udbetaling uanset, hvilket abonnement kunden måtte have i forvejen.

Mobilbyt fra Telenor er tilgængelig i alle Telenor-butikker fra i dag

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>