Lenovo fortsætter med at styrke lærere og elever med nye undervisningsværktøjer
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo fortsætter med at styrke lærere og elever med nye undervisningsværktøjer

Lenovo fortsætter med at styrke lærere og elever med nye undervisningsværktøjer

Af Redaktionen

I dag annoncerede Lenovo på Bett UK nye løsninger, der udvider den voksende portefølje af hardware, software og tjenester skabt til lærere og studerende.

Lenovos voksende uddannelsesportefølje er formålsdrevet for at styrke lærere og elever ved at forstå undervisernes udfordringer og leverer uddannelsesløsninger, der opfylder deres behov.

Lenovo fortsætter med at styrke lærere og elever med nye undervisningsværktøjer

Lenovo 100e Chromebook Gen 4

De nye løsninger omfatter Lenovo 100e Chromebook Gen 4, som er specialbygget til den mobilitet og holdbarhed, unge elever har brug for. De inkluderer også nye tjenester og software, såsom Lenovo Education-pakker, der tilbyder flere softwareløsninger med Lenovo Education-hardware og Lenovo Ed Tech Consulting Services, der hjælper skoler med at udvide deres digitale økosystemer og forbedre læring. Alt sammen for at skabe en mere personlig, sikker og inspireret læring.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>