Muliggør cybersikkerhed og virksomhedsfokuseret innovation
Hjem SIKKERHED Muliggør cybersikkerhed og virksomhedsfokuseret innovation

Muliggør cybersikkerhed og virksomhedsfokuseret innovation

Af Redaktionen

Veeam forbedrer Kubernetes-native datasikkerhed med Kasten V7.0, og udvider understøttelse af cloud-native miljøer for Red Hat OpenShift og Microsoft. 

Veeam  Software, der er den førende virksomhed inden for databeskyttelse, annoncerer nu lanceringen af den nye Veeam Kasten til Kubernetes V7.0.

Med mere end 30 nye funktioner og forbedringer leverer denne version omfattende sikkerhedsforanstaltninger, herunder Federal Information Protection Standard (FIPS). Det medfører beskyttelse mod ransomware, herunder integrationer med Microsoft Sentinel, og udvider mulighederne for virksomhedsintegrationer for store Kubernetes-platforme såsom Red Hat OpenShift.

Brugen af containere fortsætter med at stige, hvor 59% af virksomheder kører containere i produktion, og yderligere 37% enten implementerer dem eller planlægger at gøre det. Ved at imødekomme markedets behov for robust container-sikkerhed sammen med udvidede Kubernetes-implementeringer, leverer Veeam Kasten V7.0 cybersikkerhed og virksomhedsfokuseret innovation for at hjælpe kunderne med effektivt at beskytte og sikre deres applikationer og data.

“Veeam fortsætter med at sætte standarden inden for Kubernetes-databeskyttelse, og er betroet af verdens største organisationer,” siger Gaurav Rishi, vice president of Product Management hos Veeam. “Veeam Kasten leverer sikker Kubernetes-native datasikkerhed og applikations-mobilitet tværs af et bredt udvalg af distributioner og platforme. Veeam har bevist at kunne gendanne hele applikationer hurtigt og pålideligt. Og sammenkoblet med virksomhedens kerneprincip om enkelhed, giver Veeam Kasten drifts- og applikationsteams tillid til deres cybersikkerhed og evnen til at beskytte og skalere deres cloud-native applikationer mere effektivt.”

Nye nøglefunktioner og forbedringer introduceret i Veeam Kasten V7.0 inkluderer:

Cybersikkerhed:
  • Veeam Kasten er den første Kubernetes-native data-sekvens-løsning, der understøtter FIPS-aktiverede klynger. Ud over Kastens tilgængelighed på Iron Bank og Secure Bill Of Materials (SBOM) sikrer FIPS 140-3-kompatibel support strenge overholdelsesstandarder for statslige og offentlige sektorer.
  • Udvidet beskyttelse mod ransomware med Azure Blob, RestorePoint-synlighed og integration med Azure Sentinel tilbyder forbedrede sikkerhedsfunktioner.
  • Sikker godkendelse, herunder automatisk token-generering i Red Hat OpenShift-miljøer og forbedringer af OIDC-sikkerhed.
Virksomhedsløsninger:
  • Forbedrede VM- og cloud-native-backups, der muliggør effektiv beskyttelse af varierede typer af arbejdsbyrder på Kubernetes.
  • Forbedringer af ydeevnen ved katastrofeberedskab (DR) og automatiseret Veeam Backup & Replication Instant Recovery-migration for accelererede genoprettelses-operationer.
  • Udvidede installationsmuligheder med ny support til Azure Container Marketplace.
Muliggør cybersikkerhed og virksomhedsfokuseret innovation

“Red Hat OpenShift Virtualization giver IT-teams mulighed for at forenkle administrationen og få mere tid til produktion ved at holde eksisterende arbejdsbelastninger kørende på VM’er side om side med containere på tværs af deres fulde Red Hat OpenShift-miljø,” siger Steve Gordon, senior director, Product Management for Hybrid Cloud Platforms hos Red Hat. “Vi er spændte på at accellere vores langvarige forhold til Veeam for at yderligere forbedre supporten til VM’er på OpenShift, hvilket giver vores fælles brugere mulighed for at implementere databeskyttelses-foranstaltninger, uanset hvordan de vælger at køre det i dag eller i fremtiden.”

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>