Northcom indgår partnerskab med Peplink og Starlink om at levere Advanced Connectivity Solutions
Hjem TELEKOMMUNIKATION Northcom indgår partnerskab med Peplink og Starlink om at levere Advanced Connectivity Solutions

Northcom indgår partnerskab med Peplink og Starlink om at levere Advanced Connectivity Solutions

Af Redaktionen

Northcom er stolt over at kunne annoncere sin nye status som Authorized Peplink & Starlink Solution Provider.

Northcom indgår partnerskab med Peplink og Starlink om at levere Advanced Connectivity Solutions

Dette partnerskab gør det muligt for Northcom at tilbyde forbedrede Internet Connectivity løsninger ved at integrere Peplinks SD-WAN-teknologi med højhastigheds Low Earth Orbit (LEO) satellit internet-tjenester fra Starlink.

Dette initiativ har til formål at give pålidelig internetadgang til virksomheder på udfordrende lokationer.

Peplink, der er anerkendt for sin patenterede teknologi, som sikrer unbreakable connectivity, har for nylig underskrevet en aftale med SpaceX’s Starlink om at blive autoriseret teknologileverandør. Dette partnerskab udnytter styrkerne ved Starlinks Flat High- Performance og Peplinks avancerede SD-WAN routere til at tilbyde en fælles løsning, der imødekommer det kritiske behov for pålideligt, hurtigt og omkostningseffektivt internet globalt. “Vores kombinerede løsning giver enhver virksomhed adgang til budgetvenligt, hurtigt og pålidelig Internet-båndbredde i hele verden.” Siger Alex Chan, CEO og grundlægger af Peplink.

Northcom, der er kendt for at levere kritiske kommunikationsløsninger i hele Norden, udvider sine tjenester ved at inkorporere disse teknologier. Denne forbedring forventes især at understøtte en lang række brancher, såsom industrielle og maritime virksomheder samt fjerntliggende virksomheder og energisektorer, ved at forbedre deres connectivity muligheder.

“Som en pålidelig partner til Peplink, og nu også et stolt medlem af Authorized Peplink & Starlink Solution Providers, er Northcom begejstret for at udvide vores portefølje og bringe disse højhastigheds LEO Starlink-løsninger integreret med Peplinks SD-WAN teknologier til vores kunder. Dette skridt er i tråd med Northcoms forpligtelse til at gøre brug af de nyeste teknologier til at imødekomme kundernes krav om effektive og pålidelige kommunikationsløsninger, især i fjerntliggende og krævende miljøer.” Siger Robin Blomquist, Group CTO hos Northcom.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>