Ny farve og opdaterede funktioner til Galaxy Tab S7 og Tab S7+
Hjem LeverandørSamsung Ny farve og opdaterede funktioner til Galaxy Tab S7 og Tab S7+

Ny farve og opdaterede funktioner til Galaxy Tab S7 og Tab S7+

Af Redaktionen

Nu lanceres både Galaxy Tab S7 og Tab S7+ i den nye blå farve Mystic Navy.

Ny farve og opdaterede funktioner til Galaxy Tab S7 og Tab S7+

Softwaren opdateres også og bruger den nyeste brugergrænseflade One UI 3, der gør integrationen lettere med andre enheder og tjenester i det økosystem, der er bygget op omkring Galaxy-serien.

– Vi ved, at vores kunder sætter pris på at kunne vælge mellem flere forskellige farver. Den nye farve Mystic Navy er virkelig lækker og et godt supplement til den allerede populære serie af specielle farver. De nye funktioner i One UI 3, der forbedrer integrationen mellem forskellige enheder, giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt og mere produktivt end før, siger Claus Holm, Landechef i Danmark.

Den opdaterede version, One UI 3, forbedrer integrationen mellem flere enheder. Det er nu muligt nemt at overføre og dele billeder og tekst mellem enheder og projicere indhold fra en Galaxy Tab S7 eller S7+ til en PC og bruge din Galaxy Tab som en trådløs ekstern skærm til din PC.

Med funktionen Auto Switch kan høretelefonerne Galaxy Buds Pro automatisk skifte lydkilde, når det er nødvendigt. Hvis du modtager et indgående opkald på din telefon, mens du lytter til din tablet, skifter lyden automatisk til telefonen.

Med introduktionen af Mystic Blue fås Galaxy Tab S7 og S7+ nu i fire farver. Samsung Tab S7 og S7+ i Mystic Blue er tilgængelige fra og med i dag.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>