Nyt partnerskab gør det nemmere for mere end 550.000 bilejere: ABAX og Connected Cars tager smart mobility til næste niveau
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Nyt partnerskab gør det nemmere for mere end 550.000 bilejere: ABAX og danske Connected Cars tager smart mobility til næste niveau

Nyt partnerskab gør det nemmere for mere end 550.000 bilejere: ABAX og danske Connected Cars tager smart mobility til næste niveau

Af Redaktionen

Biler producerer massevis af data, som i dag ikke er forbundet og derfor ikke udnyttes optimalt.

Et nyt partnerskab mellem norske ABAX og danske Connected Cars under Semler Gruppen A/S samler nu data for mere end 550.000 bilejere, som skaber helt nye muligheder.

 Automatisk registrering af kørslen, hvor meget CO2 udleder bilen og skal den på værksted?

Biler producerer i dag store mængder data, som lever i små ekkokamre. Nu tager teknologivirksomhedene ABAX og Connected Cars næste skridt for at blive Europas førende cloud- løsning for inden for smart mobility.

ABAX, der i Danmark er kendt for flådestyring af biler og maskiner, slår nemlig pjalterne sammen med danske Connected Cars, der er ejet af Semler Gruppen A/S. Partnerskabet gør, at ABAX og Connected Cars får næsten en halv million biler tilkoblet deres løsninger, så de fremover kan levere helt ny information til bilejerne og bliver dermed førende inden for smart mobility løsninger.

Adm. direktør i ABAX, Morten Strand, udtaler:

“Vi er blandt Europas bedste til at tracke, monitorere og optimere vores kunders enheder, mens Connected Cars har udviklet en imponerende platform til bilforhandlerne. Når vi nu går sammen her, fusionerer vi det bedste fra vores platforme, så kunderne får den bedste løsning,” siger Morten Strand.

Hos Connected Cars ser man samarbejdet som et vigtigt skridt for både virksomheden selv, men ikke mindst også for virksomhedens kunder.

Nyt partnerskab gør det nemmere for mere end 550.000 bilejere: ABAX og Connected Cars tager smart mobility til næste niveau“Med vores markedsledende connectivity-platform hjælper vi bilproducenter, importører og forhandlere med at øge kundeloyaliteten gennem intelligent brug af data i realtid. Med det strategiske partnerskab med ABAX fokuserer vi nu på vores kernekompetencer, og for os er det et vigtigt skridt på vores internationaliseringsrejse og skabe værdi for importører, forhandlere og flåder i hele verden,” siger Mads Gregersen, adm. direktør i Connected Cars.

Samarbejde skal løfte digital innovation

Hos Danmarks største bilimportør Semler Gruppen A/S ser man meget frem til samarbejdet med ABAX:

“Hos Semler er vi overbevist om, at digital innovation kommer til at forandre bilbranchen, og med det nye partnerskab tager vi et stort og vigtigt skridt i vores digitaliseringsrejse. Det kommer til at give vores forhandlere helt nye muligheder,” siger Ulrik Drejsig, adm. direktør i Semler Gruppen A/S.

En forbedret brug af data kan have stor betydning for de danske bilflåder, lyder det fra ABAX.

“I ABAX har vi på nærmeste hold oplevet, hvordan aktiv brug af data kan forlænge bilers levetid med et helt år. Forbedret køre- og serviceopfølgning – herunder vedligeholdelse – vil sænke omkostningerne, samtidig med at bilflåderne kan holde længere, hvilket også har den positive effekt på sigt, at færre biler vil blive produceret”, slutter Morten Strand.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>