Logitech MeetUp 2: Ny AI-drevet, bæredygtigt designet version af den bedst sælgende videobar til små mødelokaler
Hjem NYE PRODUKTER Logitech MeetUp 2: Ny AI-drevet, bæredygtigt designet version af den bedst sælgende videobar til små mødelokaler

Logitech MeetUp 2: Ny AI-drevet, bæredygtigt designet version af den bedst sælgende videobar til små mødelokaler

Af Redaktionen

I dag annoncerer Logitech MeetUp 2; et AI-drevet USB-konferencekamera designet til bring-your-own device (BYOD) og pc-baserede opsætninger i små mødelokaler på omkring 6 deltagere.

Denne nye version af kameraet er en videreudvikling af den ikoniske Logitech MeetUp, den bedst sælgende videokonferencebar i Logitechs historie, som er solgt i mere end en million eksemplarer.

Med stigningen i antallet af mødelokaler følger også behovet for videokonferenceteknologi, der passer til flere scenarier, herunder dem, der foretrækker dedikeret pc-baseret implementering eller bruger deres bærbare computer i en BYOD-opsætning.

Logitech har i årevis brugt AI-forbedrede funktioner i videokonferenceenheder til at skabe oplevelser, der fokuserer på det menneskelige behov og fremmer samarbejdet mellem kolleger. Derfor er MeetUp 2 nu designet med disse intelligente funktioner.

Logitech MeetUp 2: Ny AI-drevet, bæredygtigt designet version af den bedst sælgende videobar til små mødelokaler– Logitech MeetUp 2 bruger AI via RightSight 2 til at skabe dynamiske visninger, der trækker fjernbrugere ind i det virtuelle møde, og RightSound 2 til avanceret stemmeudligning og støjdæmpning, fortæller Henry Levak, VP of Product hos Logitech B2B.

– IT-teams kan fjernovervåge enhederne og udsende softwareopdateringer – og dermed løbende gøre MeetUp 2 bedre over tid. Og så har vi naturligvis bygget dette next generation konferencekamera med next generation plastik.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>