Nyt strategisk samarbejde mellem Mancofi og Scalepoint
Hjem VIRKSOMHED Nyt strategisk samarbejde mellem Mancofi og Scalepoint

Nyt strategisk samarbejde mellem Mancofi og Scalepoint

Af Redaktionen

To fremtrædende IT-virksomheder på forsikringsmarkedet, Mancofi og Scalepoint, danner nu alliance med formålet at genoplive og forny INPAS – et policeteknologisystem med en unik historie og stort potentiale.

Produktet vil indgå i Scalepoints CORE-platform under det nye navn, PolicyCORE.

For 10 år siden arbejdede flere af Mancofi’s nuværende medarbejdere hos Edlund, hvor de var dybt involveret i udviklingen af policesystemet, INPAS Det var en periode præget af dedikation og hårdt arbejde, hvor INPAS blev formet af omhu og millionvis af kodelinjer. Produktet blev skabt med det formål at imødekomme behovene hos små og mellemstore forsikringsselskaber og give dem en effektiv og brugervenlig løsning til policehåndtering.

Desværre blev INPAS lagt på hylden, og det var et smertefuldt farvel for medarbejderne, der havde brugt så mange ressourcer og så meget tid på at udvikle policesystemet. “Vi var virkelig kede af at skulle slippe INPAS dengang. Det var som at sige farvel til et familiemedlem,” udtaler Line Find, der er Managing Partner hos Mancofi og tidligere Administrerende Direktør i Edlund. ”Men i dag får vi endelig muligheden for at se INPAS blomstre igen, og det er en fantastisk følelse.”

For nu får INPAS, med det nye navn PolicyCORE, en ny chance takket være Scalepoints opkøb af produktet, der, i forlængelse af opkøbet har indgået et samarbejde med Mancofi, og ikke mindst de medarbejdere, der var med til at udvikle systemet. For Mancofi er det en glædelig genforening med et produkt, de var stolte af at være en del af.

”Et perfekt match”

Samarbejdet mellem Scalepoint og Mancofi vil betyde, at Scalepoints kunder kan nyde godt af ekspertise og support fra begge virksomheder. Dette vil sikre en gnidningsløs implementering og vedligeholdelse af PolicyCORE samt løbende support og optimering af løsningen i overensstemmelse med branchens bedste praksis og udvikling.

Nyt strategisk samarbejde mellem Mancofi og Scalepoint

“Vi er begejstrede for dette samarbejde med Scalepoint,” udtaler Line Find fra Mancofi. “Vores erfaring og viden om INPAS og policehåndtering vil hjælpe med at sikre, at produktet når sit fulde potentiale og bliver en værdifuld ressource for forsikringsbranchen.”

Skaleringspotentialet for INPAS er enormt, og med den rette indsats og engagement fra begge parter kan partnerskabet mellem Mancofi og Scalepoint føre til banebrydende innovation og transformation inden for IT-landskabet på forsikringsmarkdet.

“Dette partnerskab repræsenterer en unik mulighed for at kombinere vores teknologiske kapaciteter og branchekendskab med Mancofis unikke viden om produktet. Sammen tror vi på, at vi kan skabe en enestående løsning, der imødekommer behovene hos de små og mellemstore forsikringsselskaber. Vi vil sammen bringe INPAS tilbage som en værdifuld ressource i branchen som PolicyCORE, og det er simpelthen et perfekt match, fordi vi komplimenterer hinandens kompetencer” udtaler Sune Aagaard, der er VP of Sales hos Scalepoint.

INPAS vil blive integreret som en kernekomponent i Scalepoints CORE-platform, hvor den vil udgøre grundlaget for PolicyCORE, det nyeste tilskud til Scalepoints omfattende forsikringsløsninger. Ved at forene INPAS med Scalepoints eksisterende skadeshåndteringssystem, ClaimsCORE, vil virksomheden kunne tilbyde en komplet løsning til forsikringsselskaber, der dækker både policestyring og skadehåndtering.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>