OnePlus bliver officiel sponsor for verdens hurtigste golfspiller
Hjem LEVERANDØRONEPLUS OnePlus bliver officiel sponsor for verdens hurtigste golfspiller

OnePlus bliver officiel sponsor for verdens hurtigste golfspiller

Af Redaktionen

OnePlus løfter nu sløret for deres nye samarbejde med den berømte britiske golflegende, Luke Willett, som over sommeren skal hjælpe Luke på sin rejse mod at slå verdensrekorden i speedgolf.

Det lykkedes i weekenden, hvor den professionelle golfspiller satte ny verdensrekord for den hurtigste 18-hullers golfrunde, hvilket netop beviser OnePlus’ Never Settle-mantra. 

Den professionelle PGA-golfspiller, Luke Willett, er kendt for sin enestående hurtighed og udholdenhed på golfbanen.

Som dedikeret atlet og filantrop har Luke haft bemærkelsesværdig succes inden for traditionel golf, ligesom han med en tid på 20 minutter og 12 sekunder er den nuværende Guinness World Record-indehaver af den hurtigste 9-hullers golfrunde. Som en del af samarbejdet med OnePlus vil han nu forsøge at slå hele fire rekorder.

OnePlus bliver officiel sponsor for verdens hurtigste golfspiller

Professionelle PGA-golfspiller, Luke Willett

“Da vi først hørte om Luke og hans ambitioner, besluttede vi os hos OnePlus for, at vi gennem vores community-tilgang ville gøre alt, hvad vi kunne for at støtte ham på hans rejse. Lukes passion for sporten, hans stræben efter forbedring og perfektion indfanger netop OnePlus’ Never Settle-mantra om konstant at stræbe efter at blive bedre og opnå mere. Verdensrekorden i weekenden er netop beviset på dette, og vi håber, at det kan være med til at inspirere danskerne til at gå efter det, de brænder for”, siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark.

Verdensrekord med fart på

Søndag den 26. maj lykkedes det netop for Luke Willett at sætte rekorden for den hurtigste 18-hullers golfrunde under Missouri Speedgolf Open i USA, idet han satte en ny verdensrekord med en registreret tid på 36 minutter og 4 sekunder – hele 3 minutter og 56 sekunder hurtigere end sit mål.

I samme omgang konkurrerede han også om tre andre rekorder: den laveste 18-hullers konkurrence speedgolf score, den laveste 9-hullers konkurrence speedgolf-score samt sin egen rekord for den hurtigste 9-hullers golfrunde. Om han præcist slog disse er endnu ikke verificeret, men ifølge Luke Willett tegner det godt. Alle konkurrencer blev overværet og officielt anerkendt af International Speed-Golf Association (ISGA).

Om sin præstation siger Luke Willet: “Jeg kan ikke få armene ned over at have sat verdensrekord i weekenden for den hurtigste 18-hullers golfrunde og over at have fået endnu en Speed-Golfing-udmærkelse i bæltet. OnePlus har været og er en fantastisk partner, og deres mantra matcher min tro på, at alt er muligt, når man sætter sig for det.”

Som en del af samarbejdet sponsorerede OnePlus Luke Willetts deltagelse ved Missouri Speedgolf Open samt træningsprogram, ligesom han er blevet udstyret med de bedste OnePlus-enheder, herunder OnePlus Watch 2, OnePlus 12 og OnePlus Buds Pro 2 sammen med andet tilbehør og merchandise.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>